Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani gül gibi olan mı diğerimi2. si diyorum. 3. Siradaki yerden cok toz alacak bir parcaya sahip zamanla, uzun vadede kirli durur. Ilki duz acidan evet ama kosede falan duracaksa gorselligini tam sergileyemez ve cicekleri birbirine daha yakin duruyor bu bence temizlerken zorluk cikarir. O yuzden bence 2.
Gorsel guzellik olarak gül, kullanim rahatligi olarak kesinlikle digeri. Yani gül cok zorlar temizlerken bela olur o yuzden digeri dedim yoksa guzellik acisindan gul cok daha guzel bence.Yani gül gibi olan mı diğerimi
evinize böyle şeyler koymayın yahu. yapay çiçek evin enerjisini düşürüyor .toz tutuyor. ayrıca çok demode basit görünüyor evin içinde. vitrin tasarımı veya kına geceleri konseptleri için bu dekorlar.Evime hangisini tercih etmeliyim renk olarqk bakmayın görüntü olarak hangisi renklerini salonuma uyduracağımEki Görüntüle 3493694 Eki Görüntüle 3493695 Eki Görüntüle 3493696
ben de begenmedim. birinin evinde boyle bir sey görsem kına nisan vs organizasyon bitti de israf olmasin diye eve getirdi gibii düşünürdümevinize böyle şeyler koymayın yahu. yapay çiçek evin enerjisini düşürüyor .toz tutuyor. ayrıca çok demode basit görünüyor evin içinde. vitrin tasarımı veya kına geceleri konseptleri için bu dekorlar.
Sizin düşüncenizben de begenmedim. birinin evinde boyle bir sey görsem kına nisan vs organizasyon bitti de israf olmasin diye eve getirdi gibii düşünürdüm
Sizin düşünceniz gayet güzel duracağına eminimevinize böyle şeyler koymayın yahu. yapay çiçek evin enerjisini düşürüyor .toz tutuyor. ayrıca çok demode basit görünüyor evin içinde. vitrin tasarımı veya kına geceleri konseptleri için bu dekorlar.
Beyaz olan benceEvime hangisini tercih etmeliyim renk olarqk bakmayın görüntü olarak hangisi renklerini salonuma uyduracağımEki Görüntüle 3493694 Eki Görüntüle 3493695 Eki Görüntüle 3493696