- 29 Nisan 2016
- 1.476
- 1.772
- 133
Herkese merhaba :) Bir süredir hamile kalma çabalarındayım. Ve sanırım hamile olabılırim. Olmayadabilirim. Neyse öğrendikten sonra eşime en güzel ne sekilde söyleyebilirim onu dusunuyorım be fikrinizi rica ediyorumm.
1- Bir restoran veya kafede yemek ayarlayıp yemek sonrası tatlı siparişi verelim. Garson onceden bilgilendirilmiş olsın ve neyaz bır tabaga cikolata sosı ile TEBRİKLER ! yazsın.
Eşim de saf saf baksın
Ben de o sırada ufak bir kutuda emzik, ultrason sonucu, veya ufak bır pakette bebek esyası veriym ona.
2- Aynı operasyonu evde kendım mi yapsam?
3- Daire kapımızın onune ucan balon koyıp ucuna bebek ayakabısı baglayabılırım.(tum apartman da ogrenmıs olur esim de işten geldıgınde gorur
)
4- Sahilde gezerken selfie çelmek isteyip tam cekerken hamıleyım diyeyim . Yuz ıfadesıyle cat dıye yapiştırayım fotografı
5- klasik yemek yerken bır de bebek tabagı ekleyebılırım
6- Şans kurabıyesı hazırlayıp cay demleyip getireyim. Her bırının ıcıne notlar yazayım. Birisine " biraz daha yemelısın", " bı surpriziö var", " tekrar dene" gibi gibi. Bır tanesıne de BABA OLUYORSUN yazayım bulana kadsr yesın.
Hangisi daha guzel olur? Fikir verırsenız sevınırım
1- Bir restoran veya kafede yemek ayarlayıp yemek sonrası tatlı siparişi verelim. Garson onceden bilgilendirilmiş olsın ve neyaz bır tabaga cikolata sosı ile TEBRİKLER ! yazsın.
Eşim de saf saf baksın

2- Aynı operasyonu evde kendım mi yapsam?
3- Daire kapımızın onune ucan balon koyıp ucuna bebek ayakabısı baglayabılırım.(tum apartman da ogrenmıs olur esim de işten geldıgınde gorur

4- Sahilde gezerken selfie çelmek isteyip tam cekerken hamıleyım diyeyim . Yuz ıfadesıyle cat dıye yapiştırayım fotografı

5- klasik yemek yerken bır de bebek tabagı ekleyebılırım
6- Şans kurabıyesı hazırlayıp cay demleyip getireyim. Her bırının ıcıne notlar yazayım. Birisine " biraz daha yemelısın", " bı surpriziö var", " tekrar dene" gibi gibi. Bır tanesıne de BABA OLUYORSUN yazayım bulana kadsr yesın.
Hangisi daha guzel olur? Fikir verırsenız sevınırım