Sizce Hangisi ?

olympiass

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2016
1.476
1.772
133
Herkese merhaba :) Bir süredir hamile kalma çabalarındayım. Ve sanırım hamile olabılırim. Olmayadabilirim. Neyse öğrendikten sonra eşime en güzel ne sekilde söyleyebilirim onu dusunuyorım be fikrinizi rica ediyorumm.

1- Bir restoran veya kafede yemek ayarlayıp yemek sonrası tatlı siparişi verelim. Garson onceden bilgilendirilmiş olsın ve neyaz bır tabaga cikolata sosı ile TEBRİKLER ! yazsın.
Eşim de saf saf baksın🙊 Ben de o sırada ufak bir kutuda emzik, ultrason sonucu, veya ufak bır pakette bebek esyası veriym ona.

2- Aynı operasyonu evde kendım mi yapsam?

3- Daire kapımızın onune ucan balon koyıp ucuna bebek ayakabısı baglayabılırım.(tum apartman da ogrenmıs olur esim de işten geldıgınde gorur😅)

4- Sahilde gezerken selfie çelmek isteyip tam cekerken hamıleyım diyeyim . Yuz ıfadesıyle cat dıye yapiştırayım fotografı:o

5- klasik yemek yerken bır de bebek tabagı ekleyebılırım

6- Şans kurabıyesı hazırlayıp cay demleyip getireyim. Her bırının ıcıne notlar yazayım. Birisine " biraz daha yemelısın", " bı surpriziö var", " tekrar dene" gibi gibi. Bır tanesıne de BABA OLUYORSUN yazayım bulana kadsr yesın.

Hangisi daha guzel olur? Fikir verırsenız sevınırım 💓

Çok tatlı hayallerkurmuşsunuz ama keşke önce hamile olduğunuzdan emin olsaydınız, hayal kırıklığı yaşamanızı hiç istemem. Yine de değilseniz bile üzülmeyin ve bu seçenekleri cepte tutun bir gün inşaallah nasip olacaktır. Ben kendi adıma çok abartıdan hoşlanmadığımdan olabilir 4 numara diyorum, o ifadeyi yakalayabilirseniz süper bir anı olur çocuk için de sizin için de. Hakkınızda hayırlısı olsun:KK200:

Bir arkadaşım eşi eve dönerken "Bir şey lazım mı?" diye aradığında "Yenidoğan bebek bezi" diyerek haber vermişti :KK53:

Kurabiye fikri çok sevimli geldi bana.
Umuyorum hayaliniz gerçek olur:KK200:

Allahım şu hevesin ve gayretin milyonda biri neden benim nasibime düşmüyor?

Bana heves hormonları yüklenirken hata mı oldu😭
😀 Ben bıraz bıyolojık saat dolayısıyla fikre kensımı ısındırmaya calısırken bebek ister oldum.aslında ıkı ay oncesıne kadar dusunmuyordum ilginc:)

4 ya da 6 derim.

Ama böyle şeylerin yalnızken paylaşılması taraftarıyım.
Benim eşim kalp krizi geçiriyordu, yere yığıldı baygınlık geçirip hıçkırıklarla ağladı.
Herkesin kocası benimki kadar anormal değildir de, eşiniz sizden çok bebek istiyorsa yine de evde yapım derim:)

Hevesinizi baltalamak gibi olmasın da ilk önce emin olsanız hamile olup olmadığınızdan.
Eğer hamileyseniz de daha sade bir şekilde mi söyleseniz diye düşündüm. Hele apartman girişindeki balon çok abartı. Yedi düvele ilan etmeye gerek var mı hamileliğinizi? İlk 3 ay zaten çok kritik.

4 ya da 6 derim.

Ama böyle şeylerin yalnızken paylaşılması taraftarıyım.
Benim eşim kalp krizi geçiriyordu, yere yığıldı baygınlık geçirip hıçkırıklarla ağladı.
Herkesin kocası benimki kadar anormal değildir de, eşiniz sizden çok bebek istiyorsa yine de evde yapım derim:)
Dimi. Eşim cok cok cok istiyor. Belkı aglar ınsallah aglasın😀 Ev daha mantıklı galıba. Bilemıyorum ben de.

Hevesinizi baltalamak gibi olmasın da ilk önce emin olsanız hamile olup olmadığınızdan.
Eğer hamileyseniz de daha sade bir şekilde mi söyleseniz diye düşündüm. Hele apartman girişindeki balon çok abartı. Yedi düvele ilan etmeye gerek var mı hamileliğinizi? İlk 3 ay zaten çok kritik.
Daire girişi apartmanın degil de. İşten donus sastınden on dakıka once koyarım diye dusundum ama o fikri ben de eledım zaten. Yanı hamıle kaldıgımda uygularım. Hamıle olmasam bile🌸

Herkese merhaba :) Bir süredir hamile kalma çabalarındayım. Ve sanırım hamile olabılırim. Olmayadabilirim. Neyse öğrendikten sonra eşime en güzel ne sekilde söyleyebilirim onu dusunuyorım be fikrinizi rica ediyorumm.

1- Bir restoran veya kafede yemek ayarlayıp yemek sonrası tatlı siparişi verelim. Garson onceden bilgilendirilmiş olsın ve neyaz bır tabaga cikolata sosı ile TEBRİKLER ! yazsın.
Eşim de saf saf baksın🙊 Ben de o sırada ufak bir kutuda emzik, ultrason sonucu, veya ufak bır pakette bebek esyası veriym ona.

2- Aynı operasyonu evde kendım mi yapsam?

3- Daire kapımızın onune ucan balon koyıp ucuna bebek ayakabısı baglayabılırım.(tum apartman da ogrenmıs olur esim de işten geldıgınde gorur😅)

4- Sahilde gezerken selfie çelmek isteyip tam cekerken hamıleyım diyeyim . Yuz ıfadesıyle cat dıye yapiştırayım fotografı:eek:

5- klasik yemek yerken bır de bebek tabagı ekleyebılırım

6- Şans kurabıyesı hazırlayıp cay demleyip getireyim. Her bırının ıcıne notlar yazayım. Birisine " biraz daha yemelısın", " bı surpriziö var", " tekrar dene" gibi gibi. Bır tanesıne de BABA OLUYORSUN yazayım bulana kadsr yesın.

Hangisi daha guzel olur? Fikir verırsenız sevınırım 💓
Ben sabah eşim uyurken test alip yaptim. Sonra hadi kalk cabuk misafir geliyor dedim "kim geliyor " dedi yatılı hemde dedim. Saymaya basladi sumu bumu halen yatakta yari uykulu ama sonra söyledim bi uyandi hemen yemin ettt yemin ettt!!!
Yaa insallah hamilesinizdir de en güzel sekilde verirsiniz müjdeli haberi. 1 ve 3 numarayi begenmedim bu arada

Dimi. Eşim cok cok cok istiyor. Belkı aglar ınsallah aglasın😀 Ev daha mantıklı galıba. Bilemıyorum ben de.
Çok istiyorsa kesinlikle evde yapın, 4 numarayı video olayına da çevirebilirsiniz.
Ya da gizli kamera koyun ve kaydedin.
Hayatımda hiç unutmayacağım bir andır o, ayaklarıma yatıp kendinden geçmesi, böğürerek ağlaması.
Sevindi mi anlamadım ama az daha ölüyordu:)))

Çok istiyorsa kesinlikle evde yapın, 4 numarayı video olayına da çevirebilirsiniz.
Ya da gizli kamera koyun ve kaydedin.
Hayatımda hiç unutmayacağım bir andır o, ayaklarıma yatıp kendinden geçmesi, böğürerek ağlaması.
Sevindi mi anlamadım ama az daha ölüyordu:)))
Insallah oyle bı tepkı alırım ben de :p Ne kadar guzel.. Evde yapıym o zaman rahatca tepki versın:)) kamerayı ayarlyabılırsem cok guzel olur gerçekten.

Ben sabah eşim uyurken test alip yaptim. Sonra hadi kalk cabuk misafir geliyor dedim "kim geliyor " dedi yatılı hemde dedim. Saymaya basladi sumu bumu halen yatakta yari uykulu ama sonra söyledim bi uyandi hemen yemin ettt yemin ettt!!!
Yaa insallah hamilesinizdir de en güzel sekilde verirsiniz müjdeli haberi. 1 ve 3 numarayi begenmedim bu arada
😀 Sizinki de süpermiş.

Back
X