Sizce hangisi?

Evremnigne

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2017
201
83
48
internetten araştırıyorum dr ları ama ameliyat olanlar varsa yorumları daha önemli benim için. var mı aşağıdaki isimlere olan? Memnun kaldınız mı?
Yaptıranları izleme şansım olursa çok çok sevinirim fikir olur :)

Aylin Karanlık -etiler

Melike Erdim -bagdat cad.

Op dr elif eren aydın

Aysegül sivri/Yavuz

Ayşe öztürk

Son düzenleme:
Yöntemi nasıl? Ön görüşme nası geçti?
Ben başka bir doktorla görüşmedim. Ayşegül Hanım’ı sosyal medyadan bulmuştum. Aylar önce merak edip görüşmeye gitmiştim. Şimdi ise karar verip gittim. Oldukça makul bir doktor. Bu iş birazda sizin beklentinize bağlı açıkçası. Yöntemi derken ameliyat yöntemini soruyorsan o kişiden kişiye değişiyor. Herkesde meme yapısı aynı değil çünkü.

Sizin meme dokunuz şuan sıfır mı yoksa biraz var mı? Ona göre nasıl bi yönteme karar verdiniz?

Dikleştirme + protez ameliyatı oldum 2. Gecem. Hayatımda rastladım şansım doktorum çok şükür. İlla sosyal medyada ünlü olmasına aldanmayın kızlar, eli çok yetenekli bi sürü doktor var. Herkeste her ameliyat aynı süreçte ilerlemeyebiliyor

Kimdi doktorunuz

Konu tam bana uygun olmuş bende yaza olmak istiyorum istanbul Avrupa bölgesinde kadrosu tamamen bayan olan Dr araştırıyorum.Yazdiginiz drlar benimde listemde aralarından muayene ye gidip karar vericem

Bende bunlara ek olarak Dr Asu Burhanoğlu nu ekledim listeme birde Aylin Bilgin Karabulut bakalım hangisinde karar kılıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…