- 30 Eylül 2017
- 201
- 83
- 48
- Konu Sahibi Evremnigne
-
ben aysegül sivri ile görüştüm. Cuma günü ameliyat olacağım.Ameliyat olmasa da görüşmeye giden de mi yok?
Yöntemi nasıl? Ön görüşme nası geçti?ben aysegül sivri ile görüştüm. Cuma günü ameliyat olacağım.
Ben başka bir doktorla görüşmedim. Ayşegül Hanım’ı sosyal medyadan bulmuştum. Aylar önce merak edip görüşmeye gitmiştim. Şimdi ise karar verip gittim. Oldukça makul bir doktor. Bu iş birazda sizin beklentinize bağlı açıkçası. Yöntemi derken ameliyat yöntemini soruyorsan o kişiden kişiye değişiyor. Herkesde meme yapısı aynı değil çünkü.Yöntemi nasıl? Ön görüşme nası geçti?
Sizin meme dokunuz şuan sıfır mı yoksa biraz var mı? Ona göre nasıl bi yönteme karar verdiniz?Ben başka bir doktorla görüşmedim. Ayşegül Hanım’ı sosyal medyadan bulmuştum. Aylar önce merak edip görüşmeye gitmiştim. Şimdi ise karar verip gittim. Oldukça makul bir doktor. Bu iş birazda sizin beklentinize bağlı açıkçası. Yöntemi derken ameliyat yöntemini soruyorsan o kişiden kişiye değişiyor. Herkesde meme yapısı aynı değil çünkü.
benim küçültme olacak yeterince doku var bende zaten :)Sizin meme dokunuz şuan sıfır mı yoksa biraz var mı? Ona göre nasıl bi yönteme karar verdiniz?
burası küçültme topiği siz büyüteceksiniz sanırım....Sizin meme dokunuz şuan sıfır mı yoksa biraz var mı? Ona göre nasıl bi yönteme karar verdiniz?
Büyütmek istiyorum da burası derken :) konuyu ben açtım zaten. Küçültme büyütme diye ana topikler var.burası küçültme topiği siz büyüteceksiniz sanırım....
Kimdi doktorunuzDikleştirme + protez ameliyatı oldum 2. Gecem. Hayatımda rastladım şansım doktorum çok şükür. İlla sosyal medyada ünlü olmasına aldanmayın kızlar, eli çok yetenekli bi sürü doktor var. Herkeste her ameliyat aynı süreçte ilerlemeyebiliyor
Bende bunlara ek olarak Dr Asu Burhanoğlu nu ekledim listeme birde Aylin Bilgin Karabulut bakalım hangisinde karar kılıcaminternetten araştırıyorum dr ları ama ameliyat olanlar varsa yorumları daha önemli benim için. var mı aşağıdaki isimlere olan? Memnun kaldınız mı?
Yaptıranları izleme şansım olursa çok çok sevinirim fikir olur :)
Aylin Karanlık -etiler
Melike Erdim -bagdat cad.
Op dr elif eren aydın
Aysegül sivri/Yavuz
Ayşe öztürk
Kimdi doktorunuz
Merhaba, hangi doktorda karar kıldınız acaba? Gelişmeleri yazabilir misiniz?Bende bunlara ek olarak Dr Asu Burhanoğlu nu ekledim listeme birde Aylin Bilgin Karabulut bakalım hangisinde karar kılıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?