Saç Rengi ve Saç Boyama Sizce hangisi tutar?

cinkek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2010
312
0
66
herkese merhaba, saçımı boyası konusunda o kadar kararsız kaldım ki yardımlarınızı bekliyorum :)) benim orjinal saç rengim açık kumral sarı karışımı bir şeydi ben bir kaç defa kızıla boyadım en son da koyu kahve rengine boyadım 7 aydır falan boya yapmadım bi daha şu anki saç rengim ise kızıl kahve karışımı bir şey tam belli bi renk değil diplerim oldukça açıldı ama hala yoğun olarak bu renk devam ediyo ben tekrar kendi saç rengime yakın bi boyaya boyamak istiyorum aşağıya bi kaç fotoğraf ekledim 1.si en çok beğendiğim renk sizce hangisi tutar şu anki saç rengime ya da bi kaç boyamadan sonra istediğim gibi olur mu lütfen yardım edin

bu hangi saç rengi kızda harika durmuş ben de böyle beyaz tenli ve mavi gözlüyüm tutturabilirler mi sizce bu rengi

bu küllü kumral diye geçiyor ama istediğim kadar doğal değil bir de direk küllü kumral koyu oluyormuş benim saç rengim karışık olduğu için direk küllü kumral boyatıp daha sonra açık olrak boyatsam nasıl olur?

ve bu da birincisinden sonra en çok beğendiğim renk orta küllü kumral olarak geçiyor. Sonuç olarak sizce hangisi benim bu karışık rengimi kapatır ve bir kaç boyamadan sonra hangisi daha güzel oturur,bir de kuaföre bu resimleri götürsem istediğim gibi ayarlayabilirler mi,şimdiden çok sağ olun

1. resm çok güzel 2. unut çok kötü. iyi we güwenlr bir kuaföre gidersn 2 3 boyamadan sonra düzelebilir. benm kardeşmnde çok açk kumraldı açık kızıla boyadı sonra kahwe rengine tekrar sarıya dönmek istedi kuaförler olmaz dedi ama bi kuaför sarıya benzer bi renge boyadı. daha sonra biz 10 numara saç boyasıyla boyadk şimdi sarı

saçında farklı renkler varsa ilk boyama için kuaföre git bence ilk fotodaki renk çok güzel ayrıca çok doğal. rengini oturttuktan sonra kendin boyarsın ilk boyama için risk alma bence :)

ben de öyle düşünüyorum hiç kendim boyamadım zaten hep kuaföre gittim, ben ilkini çok istiyorum iyi bi kuaför bulmalıyım anlaşılan :44:

esraesra001 kardeşinin saçını hangi boya ile boyadınız yardımcı olabilir misin bi de kendi saçına yakın oldu mu rengi doğal sarı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…