- 29 Haziran 2010
- 312
- 0
- 66
herkese merhaba, saçımı boyası konusunda o kadar kararsız kaldım ki yardımlarınızı bekliyorum :)) benim orjinal saç rengim açık kumral sarı karışımı bir şeydi ben bir kaç defa kızıla boyadım en son da koyu kahve rengine boyadım 7 aydır falan boya yapmadım bi daha şu anki saç rengim ise kızıl kahve karışımı bir şey tam belli bi renk değil diplerim oldukça açıldı ama hala yoğun olarak bu renk devam ediyo ben tekrar kendi saç rengime yakın bi boyaya boyamak istiyorum aşağıya bi kaç fotoğraf ekledim 1.si en çok beğendiğim renk sizce hangisi tutar şu anki saç rengime ya da bi kaç boyamadan sonra istediğim gibi olur mu lütfen yardım edin
bu hangi saç rengi kızda harika durmuş ben de böyle beyaz tenli ve mavi gözlüyüm tutturabilirler mi sizce bu rengi
bu küllü kumral diye geçiyor ama istediğim kadar doğal değil bir de direk küllü kumral koyu oluyormuş benim saç rengim karışık olduğu için direk küllü kumral boyatıp daha sonra açık olrak boyatsam nasıl olur?
ve bu da birincisinden sonra en çok beğendiğim renk orta küllü kumral olarak geçiyor. Sonuç olarak sizce hangisi benim bu karışık rengimi kapatır ve bir kaç boyamadan sonra hangisi daha güzel oturur,bir de kuaföre bu resimleri götürsem istediğim gibi ayarlayabilirler mi,şimdiden çok sağ olun
bu hangi saç rengi kızda harika durmuş ben de böyle beyaz tenli ve mavi gözlüyüm tutturabilirler mi sizce bu rengi
bu küllü kumral diye geçiyor ama istediğim kadar doğal değil bir de direk küllü kumral koyu oluyormuş benim saç rengim karışık olduğu için direk küllü kumral boyatıp daha sonra açık olrak boyatsam nasıl olur?
ve bu da birincisinden sonra en çok beğendiğim renk orta küllü kumral olarak geçiyor. Sonuç olarak sizce hangisi benim bu karışık rengimi kapatır ve bir kaç boyamadan sonra hangisi daha güzel oturur,bir de kuaföre bu resimleri götürsem istediğim gibi ayarlayabilirler mi,şimdiden çok sağ olun