sizce hangisi olsun nişan davetiyem?:)

sizce hangisi

• 1.

OY: 4 4,3%
  • 2.

OY: 41 43,6%
  • 3.

OY: 3 3,2%
  • 4.

OY: 8 8,5%
  • 5.

OY: 41 43,6%

• Ankete Katılan
    94
  • Anket Kapalı .
1. ve 5.yi beğendim ama düğün olsaydı kesinlikle 1 derdim.. nişan için daha sevimli olmasını tercih edip 5 diyebilirsin kaydirigubbakcemile

nişan için 4. , düğün için 2.
mutluluklar diliyorum a.s.

bana kalsa ben çöp adamlı hareketli fln davetiyeleri seçicem nişan nasılsa, düğünde ağır bişi olsun diye, ama annem; "yok canım her yaştan insana dağıtıcaz ne öyle anaokul faaliyeti gibi" onlar diyo:) :) :)

dugun olsaydı kesnlıkle 2 yi secerdım :) ama nişan için en uygun 5 bence cnm gusel hemde

Bence 2. seçenek.
ya boşver gösterişli olursa olsun
sonuçta önemli birgün.

zaten bu nişan işinde heeeer konuda gösterişli ve sade arasında kaldım:) önce evde olsun diye düşündük sonra 2yıl nişanlı kalıcaz, 4-5ay sonra hemen evlensek neyse nişan gzl olsun dedik salonda olmasına karar verdik. Önce abiye düz bir elbise aldım sonra salon için gösterişsiz sade olduğuna karar verip kabarık kuyruklu tarlatanlı fln bişi diktiriorum:) en sonunda da davetiye kısmı:) sanırım bu da diğerlerine benzerse abartılı fln dinlemicem sadelikten uzak olcak yine galiba

ılk iki düğün için ideal, 5. diorum ben... Pembeli pembeli tam nişan içinn

bence 4. nişan için ideal, 5. fazla cicili bicili duruyo gibi ama yine de sizin fikriniz tabii. mutluluklarr dilerimm :)

fikirleriniz için sağolun arkadaşlar. bnde 2diyorum sanırım:) bu haftasonu kesin karar verip sipariş verilcek inş.

5. Çok hoşmuş gerçekten... Hem nişan için de uygun olur...

Kızlar bir sorum olacak.. Nişanım var 22 mayısta, davetiyeler hazır ama nezaman dağıtıma başlamalı? Çok acemiyim bu konularda bilmiyorumkismile Kimisi 15 gün kala dağıtın diyor kimisi de 1 hafta kala... aklım karışık:umursamaz:

milkie bnmkide 23mayısta ben geçen hafta başladım. Yani bir ay kala. Tabi kişilere bağlı samimiyetin olan kişiler istersen 1ay önce ver nasılsa saklarlar davetiyeni ve unutmazlar ama resmiyet oln kişilere 2hafta önce yada 10gün önceden versen yeterli tabi bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…