Doğuma Hazırlık sizce hangisi kızlar

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

kızımın ismi ne olsun...

• Ankete Katılan
    142
  • Anket Kapalı .

nurovic

Denge
Pro Üye
7 Temmuz 2008
4.923
12.075
733
kızlar ya " en kötü karar bile kararsızlıktan iyidir " derler ama ben halen kararsızım. yavrumun ismi yok daha. aslında bi sürü güzel isim buluyorum ama çevreden çok etkileniyorum ve eliyorum o ismi. en çok da eşim etkiliyor beni. bu zamana kadar ben seçerim kızıma en güzel ismi diye diye geldik bu haftalara.

sizlerden ricam bana bu iki isim arasında yardımcı olmanız. daha evvel Zeynep / Zehra / Elif ve Beyza arasında gittik gittik geldik.. fakat çok soğudum sanırım ve bu iki isimden birinin olmasını istiyorum. eşime de gerekli baskıyı yapıp oylama sonucuna göre artık birinde karar kılıp kapı süsü için vereceğim adını :)

Aylin : Ayın etrafında bulunan ışık çemberi, Ay’a sahip olan..

Cansu : Hayat veren su, tazelik.

Canım hayırlı olsun Aylin dedim ben . Telafuzu yumuşacık tam kız ismi Cansu tanıdıklarım var hoşlanmadığım galiba ondan cansuyu seçmedim

cansudan yana kullandım oyumu. Canım,can suyum diye seversiniz

Alah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin öncelikle ama nedense Aylin ismi bana daha naif eldi ondan dolayı Aylin'den yana oy kullandım :)

Aylin çok güzel, naif bir isim. Bu isimdeki arkadaşım da bi o kadar zarif, iyi kalpli biri.

10 kızdan 15'inin adı Cansu artık. Aylin hem daha güzel bir isim hem de Ayşe Kulin'in yazdığı Adı Aylin kitabını hatırlattı bana. Hem psikiyatr olup hem de orduda albay olan Aylin Devrimel'in başarılarla dolu, ilham verici hayatını anlatan çok güzel bir kitaptı. Umarım Aylin adını alırsa adaşı kadar başarılı bir kız olur. :)

ben de tam da bu sebepten Aylin ismini seçeneklere koymuştum. çünkü yıllar önce Ayşe Kulin in bu romanını okuduğumda " ne güzel bi isim , kızım olursa adı Aylin olmalı " demiştim. tek başıma karar versem Aylin olacak ama Eşime de kıyamıyorum ki :) adaletli olsun diye bu oylamayı açtım. bakalım sonuç ne çıkacak.

çok teşekkür ederim bu arada :)

Rica ederim ne demek, sizin de kitabı bilip okumanız ne kadar hoş bir tesadüf oldu. :) Cansu çok genel isimlere döndü, Aylin herkeste yok hem. Eşinizi ikna edebilirseniz edin, sizin içinize sindiyse tabii :)

Ben kızım olmasını çok istiyorum adı Elif şimdiden hazır. Ama sizin iki ismi de pekbenemesem de Aylin daha baskın çıktı bende

Benim kardeşimin ismi aylin o yüzden severim ismini benimde bir kız bir oglun olucak allah nasip ederse bizde kızımızın ismini cansu diye düşünmüstük ondan oyumu cansu'dan yana kullandım

Benim kardeşimin ismi aylin o yüzden severim ismini benimde bir kız bir oglun olucak allah nasip ederse bizde kızımızın ismini cansu diye düşünmüstük ondan oyumu cansu'dan yana kullandım
Ne güzel , maşallah. Oğluşunun adı ne olacak peki ?

kızlar size 2 tane çok güzel kız ismi önereyim. hiçbiyerde de göremedim:
Ayça ve Açelya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…