- 12 Aralık 2023
- 119
- -34
- 31
-
- Konu Sahibi akcayaselinn
Merhaba kızlar,
Abim nişanlısına doğum günü hediyesi alacak. Daha önce nişanlısı İtalyan ezmeleri beğendiğini söylemiş. Birde onun balık sırtı modeli olanları var. Bunları kullanan memnun kalan var mı aramızda? Bir arkadaşıma sordum İtalyan ezmeler hassas oluyor yatarken falan takarsa çabuk kırılır dedi. Abimin beğendiği iki modeli atıyorum fikirlerinizi merak ediyorum.
Eki Görüntüle 3355934
Eki Görüntüle 3355932
İkisini de beğeniyorum ama 2.daha güzel. Abiniz alırsa güncel fiyat yazar mısınız merak ettim bakayım afsffsfMerhaba kızlar,
Abim nişanlısına doğum günü hediyesi alacak. Daha önce nişanlısı İtalyan ezmeleri beğendiğini söylemiş. Birde onun balık sırtı modeli olanları var. Bunları kullanan memnun kalan var mı aramızda? Bir arkadaşıma sordum İtalyan ezmeler hassas oluyor yatarken falan takarsa çabuk kırılır dedi. Abimin beğendiği iki modeli atıyorum fikirlerinizi merak ediyorum.
Eki Görüntüle 3355934
Eki Görüntüle 3355932
Kırılma olmadıysa sorun yokEzme kullaniyorum yatarken de çok taktım kırılma olmadi.
10 bin civarı bakıyor aralık indirimleri varmış birkaç sitedeİkisini de beğeniyorum ama 2.daha güzel. Abiniz alırsa güncel fiyat yazar mısınız merak ettim bakayım afsffsf
Teşekkürler10 bin civarı bakıyor aralık indirimleri varmış birkaç sitede
Forumda yeniyim o yüzden nereye açacağımı bilemedim
Teşekkürler
Ben de belki kendime hediye alırım diyordum ama vazgeçtim sanırım haha.Balıksırtı 14 Ayar Altın Zincir
Balıksırtı 14 Ayar Altın Zincir Fiyatı: Kampanyada 4 TL, Marka: Ariş, Özellikleri: Balıksırtı 14 Ayar Altın Zincir ..www.arispirlanta.com
Buradan bakıyordu bir kaç tane de kuyumcu sitesi var
Bu 5 gr mış. Abim bugün iş çıkışı mağazasına uğrayıp 10 gr olanını almış 19 bine.Ben de belki kendime hediye alırım diyordum ama vazgeçtim sanırım haha.