• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Sizce Hangisi daha Kullanışlı? :)

Tuuching

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2009
116
27
98
28
Benim saçım hep kısa olmuştur saçımı uzatacak kadar sabırlı bir insan değilimdir forumda ki saç uzatma tekniklerinin neredeyse hepsini denemeye çalıştım ama birazda üşengecim hiçbirini zamanında düzenli uygulayamadım. :50:

Saçımın uzun olmasını istiyorum ama ne yaptıracağıma karar veremiyorum
Boncuk kaynak yaptırmayı düşündüm ama onunda boncukları gözüküyo çok kötü bir görünüş oluyo bence çıt çıt da çok zahmetli tak çıkar tak çıkar :/
Şu yarım ay çıt çıtlar kullanışı gibi duruyor ama ben çok acemiyim bu konular da bu konuda bana yadım ederseniz çok sevinirim... :)

Canım çıtçıt taktğında saçına istediğin şekli vermekte zorlanırsın en iyisi kaynak bence hem daha güzel duruyor kendi saçın gibi :34:

kaynak saçı çok döküyo yıpratıyo kullanan arkadaşlarımdan biliyorum o yüzden ben yarımay düşünüyorum.çıtçıtların şeklini vermek çok zor oluyoçünkü.

yarım ay cıtcıt yeterli gelicekse sacına yani cok kısa degilse sacın kesin ondan al.kaynaklar hem cok yapay hemde zararlı.

Etrafta bir sürü kaynaklı kız var ve saçlarını topladıklarında boncukları çok kötü görünüyor.çıtçıt daha iyi bence.bir arkadasım kaynak yaptırmsıtı.sacları uzadıkca kaynak yapılan yerden yukarısı yani yeni uzayan kısmı tarayamadığı için saç dipleri karmakarısık oluştu.

Back