- Konu Sahibi 3 tam 1 robot
-
bi dakika bulmam gerek :)işlemeliler hangileri bilemedim:26:
lanet olsun ki bulamadım google da
kendi ayakkabılarımı da çekemiyorum istanbulda kaldılar
şöyle anlatayım.
genelde converselerin üzerindeki desenler baskı oluyor ya bu modellerde ip ile kumaşa işleniyor desen.
eskiden çarşaf kenarlarına işlenirdi ya bir makinası vardı onun adını unuttum ip ile desen yaparlardı aynı onun gibi..
ay şimdi çok saçma bişey yapıcam :)
işleme converseinkine hiç benzemiyo ayakkabı zaten erkek ayakkabısı ama kumaş ve ip olayını anlatabilmek adına paylaşıyorum.
http://www.ayakkabim.org/2012/10/11/jimmy-choodan-iddiali-erkek-ayakkabilari/nmm04af_mz/
işleme dediğim böyle yapılmıştı ama farklı bi deseni olan kumaştan yapılmış converse düşün bnm ayakkabım tatlı bi yeşilin üzerine pembe desenliydi
arada sırada giyeceksen en sondaki kelebekliye bayıldım.
ama günlük kullanım için 1. resimdeki bence de.
ay şimdi çok saçma bişey yapıcam :)
işleme converseinkine hiç benzemiyo ayakkabı zaten erkek ayakkabısı ama kumaş ve ip olayını anlatabilmek adına paylaşıyorum.
http://www.ayakkabim.org/2012/10/11/jimmy-choodan-iddiali-erkek-ayakkabilari/nmm04af_mz/
işleme dediğim böyle yapılmıştı ama farklı bi deseni olan kumaştan yapılmış converse düşün bnm ayakkabım tatlı bi yeşilin üzerine pembe desenliydi
şimdi moda diye giyiyorlar ya bileklerinden yukarıda pantolonlarıayrıca o ayakkabıyı hangi erkek tercih eder ya garip geldi
şimdi moda diye giyiyorlar ya bileklerinden yukarıda pantolonlarıcapri desen değil pantolon hiç değil çamaşır makinasında çekmiş gibi birde onlar abuk renklerde oluyor o tarzı benimsemiş erkeklerin tercih edeceğini düşünüyorum
ayy erkeklerde çok bozdu valla artık
Ben benim converseleri sezon modasi neon renklerden sectim cok severek kullaniyorum!
Eki Görüntüle 787554
Ben benim converseleri sezon modasi neon renklerden sectim cok severek kullaniyorum!
Eki Görüntüle 787554
kısalar daha hoş oluyo düşünmez misin?
Eki Görüntüle 787554
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?