sizce hangisi (ayakkabı seçimi)

lanet olsun ki bulamadım google da :47:
kendi ayakkabılarımı da çekemiyorum istanbulda kaldılar
şöyle anlatayım.
genelde converselerin üzerindeki desenler baskı oluyor ya bu modellerde ip ile kumaşa işleniyor desen.
eskiden çarşaf kenarlarına işlenirdi ya bir makinası vardı onun adını unuttum ip ile desen yaparlardı aynı onun gibi..

lanet olsun ki bulamadım google da :47:
kendi ayakkabılarımı da çekemiyorum istanbulda kaldılar
şöyle anlatayım.
genelde converselerin üzerindeki desenler baskı oluyor ya bu modellerde ip ile kumaşa işleniyor desen.
eskiden çarşaf kenarlarına işlenirdi ya bir makinası vardı onun adını unuttum ip ile desen yaparlardı aynı onun gibi..

neyse ya sağlık olsun :8:

buna benziyor sanırım ama kenarında işemesi yok

CONVERSE 537112C

ay şimdi çok saçma bişey yapıcam :)
işleme converseinkine hiç benzemiyo ayakkabı zaten erkek ayakkabısı ama kumaş ve ip olayını anlatabilmek adına paylaşıyorum.
http://www.ayakkabim.org/2012/10/11/jimmy-choodan-iddiali-erkek-ayakkabilari/nmm04af_mz/
işleme dediğim böyle yapılmıştı ama farklı bi deseni olan kumaştan yapılmış converse düşün bnm ayakkabım tatlı bi yeşilin üzerine pembe desenliydi

ama ben hiç görmemiştim cidden kendimi geri kalmış hissettim şu an:21:

arada sırada giyeceksen en sondaki kelebekliye bayıldım.
ama günlük kullanım için 1. resimdeki bence de.

kelebekli günlük kullanılmaz mı yani:26:

ay şimdi çok saçma bişey yapıcam :)
işleme converseinkine hiç benzemiyo ayakkabı zaten erkek ayakkabısı ama kumaş ve ip olayını anlatabilmek adına paylaşıyorum.
http://www.ayakkabim.org/2012/10/11/jimmy-choodan-iddiali-erkek-ayakkabilari/nmm04af_mz/
işleme dediğim böyle yapılmıştı ama farklı bi deseni olan kumaştan yapılmış converse düşün bnm ayakkabım tatlı bi yeşilin üzerine pembe desenliydi

ayrıca o ayakkabıyı hangi erkek tercih eder ya garip geldi:52:

ayrıca o ayakkabıyı hangi erkek tercih eder ya garip geldi:52:
şimdi moda diye giyiyorlar ya bileklerinden yukarıda pantolonları :27: capri desen değil pantolon hiç değil çamaşır makinasında çekmiş gibi birde onlar abuk renklerde oluyor :1: o tarzı benimsemiş erkeklerin tercih edeceğini düşünüyorum
ayy erkeklerde çok bozdu valla artık :52::52:

Ben benim converseleri sezon modasi neon renklerden sectim cok severek kullaniyorum!

$20130827142938013.jpg

şimdi moda diye giyiyorlar ya bileklerinden yukarıda pantolonları :27: capri desen değil pantolon hiç değil çamaşır makinasında çekmiş gibi birde onlar abuk renklerde oluyor :1: o tarzı benimsemiş erkeklerin tercih edeceğini düşünüyorum
ayy erkeklerde çok bozdu valla artık :52::52:

ay sorma biliyorum ya hatta geçen dönem bi arkadaşın altına giydiği çorabı kaçmıştı :52:
ben daha o pantolona alışamamışken altına bu ayakkabı şok üstüne şok canım:30:

Ben benim converseleri sezon modasi neon renklerden sectim cok severek kullaniyorum!

Eki Görüntüle 787554

güzelmiş canım güle güle kullan:34:

karelıelrı sevmem
sıyahlar renk atıyor
1. begendım 2. cok erkek ısı
tamam spor olalım ama kadın oldugumuunutmayalım
ben converselerı yrıtıp atık krem rengını alıyorum :5: hıc sasmam

Back