sizce hangi yemek takımı?

turtlegreen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2012
52
30
Merhaba canim, bana sorarsan ilk aldigin çok güzel, hiç modasi geçmez çünkü sade ...
Ve ben çiçekli seyleri pek sevmem... ama bu zevk meselesi

Saglicakla kal

Merhaba canim, bana sorarsan ilk aldigin çok güzel, hiç modasi geçmez çünkü sade ...
Ve ben çiçekli seyleri pek sevmem... ama bu zevk meselesi

Saglicakla kal

teşekkür ederim yorumun için, çok kararsız kaldım, ben de ilk o nedenle seçtim modası geçmez dedim ama aklım diğerine
kayıverdi şimdi

Bence ilk aldığın güzel, gerçi ben çiçekli şeyleri pek sevmem o yüzden ilkini beğendim.

Ben mevcut olanı daha çok beğendim, her türlü sofra düzeniyle kullanabilirsin. Renkli peçeteler ve aksesuarlarla neşeli, gümüşi aksesuarlarla ağır bir sofra hazırlayabilirsin. Diğerinin tek güzel tarafı kare olması onun dışında bir artısını göremedim ben :)

Ben de ilk yemek takımını beğendim. Şık ve modası geçmez. Ben de bernardodan victory yemek takımını aldım. Gayet sade ve şık kullanışlı geliyo bana bu tarzlar. Bunların yanına istediğin renk ve tarzda peçete, kadeh, peçete halkası,..vb kullanabilirsin. Benim de aklım çiçeklilerde kalmasına rağmen çiçeklilerin modası geçeceğinden bunu aldım. Ayrıca diğeri kare. Kare yemek takımları bana sofrada çok yer kaplıyo gibi geliyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…