Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ikinci takimin rengi hic soluk degil, isil isil parlakligi var birde renkleri cok canli.Burdaki resimler yaniltabiliyor, ciplak gozle bakinca hicde oyle degil.Tam tersi birinci takimin rengi cok soluk duruyor.Ikinci takimin asaleti baska, birinci takiminsa cok bilindik klasik bir cizgisi var.Zevk meselesi renkli civik civil modern bir takimsa aradiginiz ikinci takim, klasik biseyler bakiyorsanizda birinci takimi benimsersiniz.Zevkler ve renkler tartisilmaz...Kendi zevkinize uygun olani begeneceksiniz herhalukarda..
benim tarzım değilldir pek güllü dallı şeyler.. zaten aldığım yerdeki satıcı kanıma girdi.. sonra çok pişman oldum. annemde günlük kullan dedi ve bende okadar parçalı takımın nesini günlük kullanıcam. değiştirdim daha sade ve kare aldım.. iyikide değiştirmişim diyorum şimdi..
ben aldım canlı canlı baktım renkleri çok belirgin.. bana kalırsa biraz daha bak.. daha farklı takımlar var.