- 23 Ocak 2012
- 194
- 2
- 68
- Konu Sahibi SonBahar0108
-
2.resim
hmm :44: Ben karar veremedim gibiBenim birinci sanki daha hosuma gitdi
benceee ikiside değill amaa yinede terch yapacak olsaydm 2.yi seçerdmm sanırımm
Bende birincisini daha cok begendim
bence ikisi de çok şık ve güzel seçimler. aslında her ikisi de modern tasarımlar. Fakat desenler açısından 1. olan daha yumuşak daha geleneksel desenlere atıf yaparken, 2. olan daha modernist, geometrik bir yaklaşımda :) Bence evini ve eşyalarını bir düşün, hangisine daha uygun. Örneğin halılarının desenleri nasıl, ya da koltukların ve perdelerin desenleri nasıl? Anladığım kadarıyla zaten modern çizgiden hoşlanıyorsun ama diğer eşyalarındaki desen seçimlerin daha geometrik ise 2. yi, daha yumuşak, geleneksel ve organikse 1.yi al derim.
Bu dediklerim dışında birde şu var. Bundan 10 yıl sonra hangi desen hala içine siniyor olur? mesela ben 10 yıl önce olsa kesin 2. yi alırdım. şimdi bir tereddüt ettim, yoksa artık 1. deki desenler mi daha çok hoşuma gidiyor diye :)
Sonuç olarak hangisini alırsan al, bence çok başarılı seçimler, tebrikler.
bende 2.resim diyorumm.....
Ben hic dusunmeden ikinciyi alirdim :)
Kesin ikisinden biri olacaksa 2. ama çok çok daha güzel modeller var canım emin ol
Aslında ikiside değil ama seçmek zorunda kalsaydım 2. yi seçerdim
ikisi de güzel ama seçmem gerekiyorsa ikinciyi seçerdim
Eğer sadece bu iki modeli beğendiysen 2. si daha güzel :) Ama daha yeni araştırmaya başladıysan biraz daha bak sonra tercih yap derim. Çünkü bazen insan daha güzelini ya da daha içine sineni görüp üzülebiliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?