• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce hangi yemek takımı ? en acilinden :)

SonBahar0108

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2012
194
2
68
Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım şu anda ilk mesajımı yazıyorum hatta :)) Fiyat uygunluğu ve beğenlerimi de eşleştirerek iki yemek takımı beğendim sizce hangisi :)

Eklentiler

• $SCHAFER11-121.jpg
    $SCHAFER11-121.jpg
    115 KB · Görüntüleme: 72
  • $SCHAFER11-124.jpg
    $SCHAFER11-124.jpg
    118,8 KB · Görüntüleme: 88
bence ikisi de çok şık ve güzel seçimler. aslında her ikisi de modern tasarımlar. Fakat desenler açısından 1. olan daha yumuşak daha geleneksel desenlere atıf yaparken, 2. olan daha modernist, geometrik bir yaklaşımda :) Bence evini ve eşyalarını bir düşün, hangisine daha uygun. Örneğin halılarının desenleri nasıl, ya da koltukların ve perdelerin desenleri nasıl? Anladığım kadarıyla zaten modern çizgiden hoşlanıyorsun ama diğer eşyalarındaki desen seçimlerin daha geometrik ise 2. yi, daha yumuşak, geleneksel ve organikse 1.yi al derim.
Bu dediklerim dışında birde şu var. Bundan 10 yıl sonra hangi desen hala içine siniyor olur? mesela ben 10 yıl önce olsa kesin 2. yi alırdım. şimdi bir tereddüt ettim, yoksa artık 1. deki desenler mi daha çok hoşuma gidiyor diye :)
Sonuç olarak hangisini alırsan al, bence çok başarılı seçimler, tebrikler.

teşekkür ederim tatlımm :)

hmm :44: Ben karar veremedim gibi :1: Benim birinci sanki daha hosuma gitdi :34:

çok teşekkür ederm canım bnm görüşünü bildirdiğin için :)

benceee ikiside değill amaa yinede terch yapacak olsaydm 2.yi seçerdmm sanırımm

saol cnmm :)

Bende birincisini daha cok begendim:16:

teşekkür ederim görüş bildirdiğin için :)

bence ikisi de çok şık ve güzel seçimler. aslında her ikisi de modern tasarımlar. Fakat desenler açısından 1. olan daha yumuşak daha geleneksel desenlere atıf yaparken, 2. olan daha modernist, geometrik bir yaklaşımda :) Bence evini ve eşyalarını bir düşün, hangisine daha uygun. Örneğin halılarının desenleri nasıl, ya da koltukların ve perdelerin desenleri nasıl? Anladığım kadarıyla zaten modern çizgiden hoşlanıyorsun ama diğer eşyalarındaki desen seçimlerin daha geometrik ise 2. yi, daha yumuşak, geleneksel ve organikse 1.yi al derim.
Bu dediklerim dışında birde şu var. Bundan 10 yıl sonra hangi desen hala içine siniyor olur? mesela ben 10 yıl önce olsa kesin 2. yi alırdım. şimdi bir tereddüt ettim, yoksa artık 1. deki desenler mi daha çok hoşuma gidiyor diye :)
Sonuç olarak hangisini alırsan al, bence çok başarılı seçimler, tebrikler.

şöyle ki evim yok çeyize yeni başladım :) ikisini de beğendiğin için teşekkür ederim :) sanırım neyi alırsak alalım 10 yıl sonra gözümüz alışıyor ve yeni bir takım arıyor içimiz :) so olarak 2. demişsin :) teşekkür ederim :)

bende 2.resim diyorumm.....

teşekkür ediyorumm :) güzel dileğin için de :)

Ben hic dusunmeden ikinciyi alirdim :)

canım benim saol :)

Kesin ikisinden biri olacaksa 2. ama çok çok daha güzel modeller var canım emin ol

cnımm ben baktım baya ama ya beğenmedim ya da beğendiklerim çok pahalıydı.. beğeni ve model olrak ancak bu ikisini eşleştirebildim =(

Aslında ikiside değil ama seçmek zorunda kalsaydım 2. yi seçerdim :31:

ımm üzüldüm :( ama teşekkür ederim yine de :)

ikisi de güzel ama seçmem gerekiyorsa ikinciyi seçerdim

Eğer sadece bu iki modeli beğendiysen 2. si daha güzel :) Ama daha yeni araştırmaya başladıysan biraz daha bak sonra tercih yap derim. Çünkü bazen insan daha güzelini ya da daha içine sineni görüp üzülebiliyorsun :49:

Eğer sadece bu iki modeli beğendiysen 2. si daha güzel :) Ama daha yeni araştırmaya başladıysan biraz daha bak sonra tercih yap derim. Çünkü bazen insan daha güzelini ya da daha içine sineni görüp üzülebiliyorsun :49:

bugün gidipaldım tatlım ya çok sağol :) ben baya bi araştırdım.. tabi ki başka beğendiklerim var ama fiyat olarak da uygun olması gerekiyor malum :S ben öyle klasik desen çiçekli böcekli şeyleri sefmiyorumm :) aldım içime de sindi çok şükür :)

Back