• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu sizce hangi yatak odası

temin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2014
73
6
28
İstanbul
kararsızım bir fikir olsa iyi olur :)

Eklentiler

• $fba151f6-25f4-4392-a48f-fbbfe1118a93Untitled-1.webp
    $fba151f6-25f4-4392-a48f-fbbfe1118a93Untitled-1.webp
    32 KB · Görüntüleme: 176
  • $cbf6dd86-d287-440b-b476-06aa95575394piero_slider01.webp
    $cbf6dd86-d287-440b-b476-06aa95575394piero_slider01.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 178
hımm benn çok kararsız bir insanım yaa :( ne görsem ayy buda güzelmiş ayy bunumu alsam acaba diye diye en dandik bişey alcam herhalde :((

2. takım daha güzel ve daha modern aynı zamanda daha kullanışlı..
Altını silmekte vs zorlanmazsın mesela, diğerini kaldırmak zorundasın temizlikte ama 2. fotodakini çektirip sil kaldırıp oynatmana gerek yok.. Eğer ekletebiliyorsan ikinci yatağa bazalı sistem eklet daha kullanışlı oluyorlar modelini bozar derlerse bosver :) 2. diyorum kesinlikle.

Bence ikinci resimdeki yatak odası, ancak yatak başı olan yatak odalarının arka tarafına yapılan ledler daha bir canlılık katıyor bilginiz olsun :) Mesela gün ışığı rengi ;)

2. takım daha güzel ve daha modern aynı zamanda daha kullanışlı..
Altını silmekte vs zorlanmazsın mesela, diğerini kaldırmak zorundasın temizlikte ama 2. fotodakini çektirip sil kaldırıp oynatmana gerek yok.. Eğer ekletebiliyorsan ikinci yatağa bazalı sistem eklet daha kullanışlı oluyorlar modelini bozar derlerse bosver :) 2. diyorum kesinlikle.

beliz verdğin bilgiler için teşekkür ederim :) 2.fotodaki yataşn enza home ait çevremde enza home kullanan kimse olmadığı içinde kararsız kaldım :(

beliz verdğin bilgiler için teşekkür ederim :) 2.fotodaki yataşn enza home ait çevremde enza home kullanan kimse olmadığı içinde kararsız kaldım :(

Enza home yahut aklınızda tereddüte düştüğünüz her maka için şikayetvar.com dan arastırabilrisiniz.. Orada her marka için gerekli şikayetler oluşturuluyor.. Enza çok güzel bir marka, yataş a ait.. Yataş da son zamanlarda revaçta eskiden de böyleydi birde Enza home da yeni bi marka değil, eskiden gayet lüks ve pahalı bir mağazaydı şimdi bir çok mağaza marka modeller çıktı orta duruma geldi onların maddi bakımdan.Modellerini hala gayet çekici ve kullanışlı buluyorum.. Ben bir sorun çıkacağını sanmıyorum açıkçası ama buradan bi araştırın isterseniz? Aklınızda soru kalmasın.. Bir de ben o modeli alacaktım mobilyalar vesaire hepsini Enza dan tek tek belirlemiştim ama sonra vazgeçtik kayınbabamlar daha önce kendilerine yaptırdığı bir yerle anlaşmışlar çünkü... Biraz geç oldu ama kusura bakmayın :)

2.si bence
ilkinin yatak başı çok kaba geldi ve dolabı sanki öğrenci dolabından bi kapı fazlası gibi duruyo :9::9:
2.si hem şık hem sade hem de tam yatak odası

2 ay sonra dugunum var buda benim aldigim yatak odasi takimi kumas renkleri duz krem yaptirdim cok begenerek aldim
$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1402483613.887710.webp$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1402483662.117457.webp$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1402483688.605186.webp

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X