Yatak Odası Dekorasyonu sizce hangi yatak odası?

nurseyda87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2011
260
0
46
İzmir
$royal-yatak-1.webp$royal-yatak-7.webp$valensia-yatak-1.webp$cadorna-yatak-1.webpEki Görüntüle 185913 $633900015745877970.webp

sizce hangisi arkadaşlar bi türlü beğenemiorm ya yardımcı oln lütfen:(

Eklentiler

• $kelebekkose.webp
    $kelebekkose.webp
    34,9 KB · Görüntüleme: 90
Son düzenleme:
evet ya bunu gözden kaçırmışım çok hoş görünüo cnm dolabı falan nasıl kullanışlımı fiat ne kadr tuttu çok beğendm bende bu takımı sitedeki fiat kadrmı tuttuindrm yapıolarmı 4 milyr yazıo sitede

evet ya bunu gözden kaçırmışım çok hoş görünüo cnm dolabı falan nasıl kullanışlımı fiat ne kadr tuttu çok beğendm bende bu takımı sitedeki fiat kadrmı tuttuindrm yapıolarmı 4 milyr yazıo sitede

Canım istikbalde komşumuz çlışıyordu ondan ben bayağı ındırımlı aldım.Sende pazarlık falan yap ..
Çok kullanışlı vee güzel..ben daha kullanamadım ama kuzenıme aldık aynısında.ben daha evlenmedım depoda bızım urunler..bı araştır derım istikbalın bence en guel yatak odası

evet evet bencede öyle ben buna dikkat etmemşm ama bencede en güseli bu baya hoşuma gitti bakaym bi bugn çok teşkrler yardmn için ;)

ben en çok bırıncı yatak odasını beğendim, ikinci olarakta sondan bır onceki resimdekini. ama arkadasın soylediği prestij yatak odasına baktım o daha güzelmis bencede. ozellikle koyu renk olanı.

sürgülü kapak al bence çok kullanışlı hem de yerden de tasarruf sağlıyo.. yatak odan genişse bilemem ama ben yinede sürgülü kapak tavsiye ederim...

şimdiden hayırlı olsun canım, hepside güzel, benim yatak odam komple sürgülü sistem ve hiçbir sorun yaşamadım. çünkü artık eskisi gibi değil, sürgülü sistemler çok değişti ve rağbet görüyor. tavsiye ederim. çünkü kapak açılımı olunca yer sıkıntısı oluyor, helede yatak odanın boyutları küçük ise sürgülü tam senlik olur.

ben 5. resim diyorum, sondan bi önceki yani. bellona suena, benim yatak odam, çok seviyorum:69:

kesinlikle cadorna yatak odası grubunu almanı tavsiye ederim ben maskodan aldım çok benziyor çokta şık duruyor

Back
X