sizce hangi yatak odası arkadaşlar

mirage1983

Ikizanasi :)
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2009
9.147
3
156
41
Donat | Erva Yatak Odası [Beyaz/Beyaz] bumu beyaz sadece
Donat | Erva Yatak Odası [Beyaz/Ceviz] bumu kahveli yoksa
Sarayland - Furniture & Design - YATAK ODALARI - İstanbul Yatak Odası

ben 1ve 2. arasındayım daha kaliteli duruyor ilk başta 3.olan yatak odasına karar kılmıştım sonra 2.olanı gördüm daha şık gözüktü gözüme 3.olanda yatak başında ve komidin kenarları gümüş kaplı eski yatak odamında kenarları metaldi zamanla oraları bozuldu şimdi bundada bozulurmu diye düşünce var bide sıkılırmıyım diyorum :S:26: fikirlerinize ihtiyacım var arkadaşlar

bence bir numara olan takım çok şık çok güzel birinciyi tercih etmenizin sebebi beyaz oluşu en azındam her renge uyum sağlar

3 diyorum eger gösterişli şeyleri seviyorsanız 3 bence ben cok begendim diğerleri bana cok normal geldi

bn 1. diorum daha sade ve daha şık.... 3. oda süslü gbi durduğundan gözüne daha hoş gelebilir ama bnce kesinlkle 1. daha hoş

3.olanı çok taşlı tuşlu durdukça gözüme batar gibime geliyo eşim 3.beğendi ama sen karar ver dedi bende ilkini beğendim sadece o süslü yerleri çok toz olurmu düşüncesi var

3.olanı çok taşlı tuşlu durdukça gözüme batar gibime geliyo eşim 3.beğendi ama sen karar ver dedi bende ilkini beğendim sadece o süslü yerleri çok toz olurmu düşüncesi var

bnce çok toz olmaz yaa yani zor temizlencek bişiye benzemiyo bnm yatak odamda beyaz valla içim açılıo al cnm bnce 1.yi çok gzl mutlulukla kullan:54:

bnce çok toz olmaz yaa yani zor temizlencek bişiye benzemiyo bnm yatak odamda beyaz valla içim açılıo al cnm bnce 1.yi çok gzl mutlulukla kullan:54:

valla benimde siyah resmen içim kararıyo :D yatak odasını her odaya koydum severim belki diye olmadı en sonunda 5.yıl hedayesi olarak almaya karar verdik eşimle

valla benimde siyah resmen içim kararıyo :D yatak odasını her odaya koydum severim belki diye olmadı en sonunda 5.yıl hedayesi olarak almaya karar verdik eşimle

ayyyy ne gzl işte bak millet 20 sene değiştiremiyo bu şansını ii değerlendr içine sinen olsun
fon beyaz olur aksesuarlarınıda mor-mürdüm yaparsın mor loş ışıklı abajur falan alırsın süper bi yatak odası olur:))))

ayyyy ne gzl işte bak millet 20 sene değiştiremiyo bu şansını ii değerlendr içine sinen olsun
fon beyaz olur aksesuarlarınıda mor-mürdüm yaparsın mor loş ışıklı abajur falan alırsın süper bi yatak odası olur:))))

evet köşe takımımda mürdüm zaten odalarda birbirini tamamlıycak sanki ayy inşallah fyatta anlaşırızda alırız :)) çok hevesleniyorum 3.de fiyatta anlaşmıştık almaya gittiğimde bu takımı gördüm daha hoşuma gitti inş.olurr inşşş :31:

evet köşe takımımda mürdüm zaten odalarda birbirini tamamlıycak sanki ayy inşallah fyatta anlaşırızda alırız :)) çok hevesleniyorum 3.de fiyatta anlaşmıştık almaya gittiğimde bu takımı gördüm daha hoşuma gitti inş.olurr inşşş :31:

aman accık çingene pazarlığı yapıverirsin :52: 1.si çok gzl 3. yü bsver 1. hem daha kaliteli duruyo hem daha modern inan bana:34:

aman accık çingene pazarlığı yapıverirsin :52: 1.si çok gzl 3. yü bsver 1. hem daha kaliteli duruyo hem daha modern inan bana:34:

bencede modası geçmiycek bi model gibi :)) hem bize sağlamı bile 5 sene zor dayandı hehe gene sağlam almamız lazım :))) çingenim zate :))

eyvah eyvah 5 senede 1 yatak odası artık nası kullanıosnz:P:P:P:P:P trakyalımısn cnm??

eski ev 1 odadaydım şimdiki evde 4+1 yatak odasının canı çıktı 3 odada tekrar tekrar kuruldu :D ondan vida yeleri bozuldu acuk zate benimde işime geldi eşimin bana moral hediyesi oldu şu an evet canım edirneliyim:34: sendemi yoksam trakyalısın

Back
X