• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce hangi telefon?

damla321_

verme DEĞER verme!
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2013
5.922
675
248
Merhaba :)
ben telefon alacağım ama bu üçü arasında kararsız kaldım..
-Samsung Galaxy Note 2,
-Samsung Galaxy S4,veya S3,
-Sony xperia Z,
-General mobile,

benim için kamerası,sesi önemli çok oyun oynyrm telefonu bayabi kurcalıyorum :1: :1:

sizce hangisini alayım hangisi daha iyi performans vs..?? :44::44:

Merhaba :)
ben telefon alacağım ama bu üçü arasında kararsız kaldım..
-Samsung Galaxy Note 2,
-Samsung Galaxy S4,veya S3,
-Sony xperia Z,
-General mobile,

benim için kamerası,sesi önemli çok oyun oynyrm telefonu bayabi kurcalıyorum :1: :1:

sizce hangisini alayım hangisi daha iyi performans vs..?? :44::44:

Ben note 2 kullanıyorum damla
Cok memnunum..tavsiye ederim, hoşlaşırsın yani:40: ozellikleri seni memnun eder.fiyatida düştü hem, 3 u çıktığı icin:34:

Son düzenleme:
Ben note 2 kullanıyorum damla
Cok memnunum..tavsiye ederim, hoşlaşırsın yani:40: ozellikleri seni memnun eder.fiyatida düştü hem, 3 u çıktığı icin:34:

note 2ye baktmm acayp hoşuma gitmişti-ki hala gidiyr :1: - ama işte diğerleride kafamı kurcalıyor :44:
peki anlatırmsn nasl kamerası sesi faln :44:

note 2ye baktmm acayp hoşuma gitmişti-ki hala gidiyr :1: - ama işte diğerleride kafamı kurcalıyor :44:
peki anlatırmsn nasl kamerası sesi faln :44:

sony z derim tatlım
çünkü diğerleriyle yarışabilmek için telefonuna koymadığı özellik yok :)
çok güzel ben kullanıyorum,tavsiye ederim...

sony z derim tatlım
çünkü diğerleriyle yarışabilmek için telefonuna koymadığı özellik yok :)
çok güzel ben kullanıyorum,tavsiye ederim...

evt oda çok güzel :31: hele kamerası 13 megapiksel :16:
peki sesi??:34:

aha benim tel modellerini sıralamışın :52: bende açmıştım konu tel için bakalım ne diycekler bende bunlardan birini düşünüyorum. ama kullanan arkadaşlar donma oluyomu telde her özelliğini kullanabiliyomusunuz rahatlıkla bunlardan bahsedin :emir_bebek:

aha benim tel modellerini sıralamışın :52: bende açmıştım konu tel için bakalım ne diycekler bende bunlardan birini düşünüyorum. ama kullanan arkadaşlar donma oluyomu telde her özelliğini kullanabiliyomusunuz rahatlıkla bunlardan bahsedin :emir_bebek:

:1::1::1: hangisini alayım şaşırdmm :1:

Back