• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce hangi telefon??

gb0410

Annem, herşeyim benim...
Kayıtlı Üye
21 Mart 2011
78
7
96
Ankara
babam yurtdışına gitti, orada telefon fiyatları daha uygun olduğundan, oradan alacak. Ya nokia N86, ya da blackberry. Benim istediğim iki özellik var, biri wireless biri de megapixeli yüksek olması. Ama hangi model daha iyi, ona karar veremedim. Ya da önerebilceğiniz başka bir model var mı?

dip not: dokunmatik telefon kullanma özürlüyüm, o yüzden dokunmatiktiz olursa daha makbule geçer :17: :50:

bence n86 hem kamera: 8 megapiksel , hemde gorüntü olarak daha hoş duruyor bence...

kesinlikle blackberry msj yazma hiç bu kadar keyifli olmamıştı:128:

Saolun arkadaşlar, ama şöyle bir durum var; hala etkisindeyim :)))))))

Babam dün akşam aradı, sence hangi tel daha iyidir, bi araştır, sonra bana mail atarsın dedi. Bende tabee hemen kendi üstüme alındım, babacımm benim yaa, oralara gidiyor, gene de kızını düşünüyor diye :60: Size de yazdığım gibi, iki tel arrasında kaldığımı yazdım, ama blackberry'nin daha çok gönlümden geçtiğini, fakat hiç zahmet etmemesini, masrafa girmemesini falan yazdım..........
Babamdan gelen cevap;
"Kızım ben kendim için demiştim ama sen mi üstüne alındın" :43: (:60:)

Durum bundan ibaret yani kızlar :43:

kızlar bende nokia e72 beyaz düşünüyorum yalnız beyazın diğer renklerden fiyat farkı olduğunu söylediler :26:bu telefondan kullanıpta memnun olan varmı acaba?

Back