Sizce Hangi Takım Daha Güzel..??

YEKTA61

Kırdığın Yerden Kırılırsın...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2013
9.543
10.806
498
Kızlar hepinize merhabalar.Uzun zamandır aklımda çay/pasta takımı almak var daha önceki konularımda da bahsetmiştim.Karaca yeni serilerini çıkarınca daha önceleri aklımda olan takımlardan vazgeçtimm.Beğendiğim bir kaç takım var ama karasız kaldım hem bana hemde pasta takımı alacak arkadaşlara yardımcı ve fikir olması açısından açtım bu konuyu.Ben en çok 1. ve 4. takım arasında kaldım sizce hangisi daha güzel?

Karaca rosalinda pasta takımı 31 parça kurabiyeliğiyle fiyatı 490 tl içerisinde 6 pasta tabağı,6 fincan sütlük,şekerlik demlik, servis tabağı ve spatulası birde kurabiyelik var

Karaca bird serisi pasta takımı 23 parçadan oluşmakta 6 pasta tabağı,6 fincan şekerlik, sütlük demlikten oluşuyor servis tabağı ve kurabiyeliği felan yok fiyatı 333.90tl

Karaca chocolate serisi bunlar parça parça 6 pasta tabağı ,kurabiyelik ,ayaklı kek servis ve ayaklı pasta servisten oluşuyor fincanı yok fiyatı 286 tl

Buda benim en beğendiğim takım country rose kahvaltı takımı ayrıca çay pasta takımı olarakta kullanılabilinilir.33 parçadan oluşmakta 6 servis tabağı,6 pasta tabağı 6 fincan, demlik, şekerlik sütlük, 2 kayık tabak 1 tuzluk , 1 bibelik ve 1 peçetelik bu şekilde fiyatı 297 tl ama ben kurabiyelik ve pasta tabağıyla almayı düşünüyorum oşekilde de 400 tl felan oluyor.Beni cezbeden tarafı ise servis tabaklarının olması diğer takımlarda hep tabaklar küçük örneğin bol çeşitli bir gün felan yaptığımda tabaklara yiyecekler sığmayabilr sıkıntı olur diye düşündüm hemde kahvaltı takımı olarakta kullanılabilinir sizin fikirleriniz nelerdir birde sizle danışalımm

1.sıne bayıldım cok guzel eger pasta takımım olmasa onu gider alırdım ben. Dediğinde mantıklı 4 numara için ama kahvaltılığın varsa 1.sını tercih et derim ben.

Bernardonun takımları da güzel duruyo. Bunlarda da tek parça ürün alıp, takımınızı kahvaltı takımı olarak da tamamlayabilirsiniz.

Canım hiçbirine işte bu demedim desem kırılırmısın :26:ilk baştaki güzelce solgun geldi gözüme işte ortadaki diyorum o da fazla hareketli biraz daha baksan diycem ama sen hangisine işte bu dediysen o olsun canım herkesin zevki seçimleri farklı sonuçta

İkinciye ve sonuncuya bayıldım ama kendime alacak olsam kesinlikle sonuncuyu alırdım

Ben kendime alçak olsam 2.yi alırdım çok tatlı

Bende ilk ve sonu begendim ama secim yapmaya kalsam sonuncu agir basardi simdiden gule gule kullan canim

Ben de en sonuncuyu kahvalti takimi olarak aldm kendime fanusu ve servisiyle birlkte dedign gbi pasta servisndede rahatca kullanilablr ben bayilabayila aldmm ve en sevdigm parcam ceyizlerimn icinde.

Bende sonuncuyu almayı düşünüyorum o daha ağır basıyor

Canımm kusura bakma ama bencede pek güzel değiller..yani çok farklı tarzlar bunlar bence sen daha araştır piyasada daha güzel modeller var..bunlarında fiyatı uygun ama daha güzelleride var yani sen bilirsin...

kesinlikle 4. yani country rose.. şahsen ben olsam onu alırdımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…