Kızlar hepinize merhabalar.Uzun zamandır aklımda çay/pasta takımı almak var daha önceki konularımda da bahsetmiştim.Karaca yeni serilerini çıkarınca daha önceleri aklımda olan takımlardan vazgeçtimm.
Beğendiğim bir kaç takım var ama karasız kaldım hem bana hemde pasta takımı alacak arkadaşlara yardımcı ve fikir olması açısından açtım bu konuyu.Ben en çok 1. ve 4. takım arasında kaldım sizce hangisi daha güzel?
Karaca rosalinda pasta takımı 31 parça kurabiyeliğiyle fiyatı 490 tl içerisinde 6 pasta tabağı,6 fincan sütlük,şekerlik demlik, servis tabağı ve spatulası birde kurabiyelik var
Karaca bird serisi pasta takımı 23 parçadan oluşmakta 6 pasta tabağı,6 fincan şekerlik, sütlük demlikten oluşuyor servis tabağı ve kurabiyeliği felan yok fiyatı 333.90tl
Karaca chocolate serisi bunlar parça parça 6 pasta tabağı ,kurabiyelik ,ayaklı kek servis ve ayaklı pasta servisten oluşuyor fincanı yok fiyatı 286 tl
Buda benim en beğendiğim takım country rose kahvaltı takımı ayrıca çay pasta takımı olarakta kullanılabilinilir.33 parçadan oluşmakta 6 servis tabağı,6 pasta tabağı 6 fincan, demlik, şekerlik sütlük, 2 kayık tabak 1 tuzluk , 1 bibelik ve 1 peçetelik bu şekilde fiyatı 297 tl ama ben kurabiyelik ve pasta tabağıyla almayı düşünüyorum oşekilde de 400 tl felan oluyor.Beni cezbeden tarafı ise servis tabaklarının olması diğer takımlarda hep tabaklar küçük örneğin bol çeşitli bir gün felan yaptığımda tabaklara yiyecekler sığmayabilr sıkıntı olur diye düşündüm hemde kahvaltı takımı olarakta kullanılabilinir sizin fikirleriniz nelerdir birde sizle danışalımm