Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
HANIMLAR OĞLUŞUM 1 YAŞINA GİRİYOR DOLAYISIYLA SÜTE BAŞLIYCAM AMA HANGİ SÜT KARAR VEREMİYORUM SİZCE HANGİ SÜT DAHA İYİ.
BİLİYOSUNUZ HEPSİNE GÜVEN OLMUYO MALESEF FİKİRLERİNİZİ BEKLİYORUM .....:uhm:
süt derken pastörize sütlerin markasını mı soruyorsun yksa aptamil junier gibi devam sütü niteliğindeki sütlerden mi
tabi pastörize zaten bugüne kadar hep devam sütü kullandık ama 1 yaşına gireceği için normal süt olarak soruyorum..
tabi pastörize zaten bugüne kadar hep devam sütü kullandık ama 1 yaşına gireceği için normal süt olarak soruyorum..
1 yasından sonra da sadece aptamılın devam sutlerını kullanan da var da o yuzden sordum :) 1 yasına geldiğinde keçi sütü bulablırsem kullanıcam ama bulamazsam pınar her zaman tercihimdir
bodruma da gittik beraber :)
Kayıtlı Üye
benm kzımda 1 yasında.ben aptamil junior kullanıyorum.şişelerde varya.o ve pınarın minik kutularını alıyorum pipetiyle içiyor :)
ne kadar 1 yasında olsada bizim içtiğimiz pastorize sütler hala sindirim sisteminde sorunlara neden oluyor maalesef.gaz/kabızlık/ishal vb.eğer illa onlardan vericem dersen pınar al ve sulandırarak ver.(bence)
buyuk kizim 34 aylik. yakin zamana kadar surekli pinar cocuk sutu kullandik. celen'in dedigi gibi ben de normal sutun agir gelecegini dusunuyorum ve 3 yasina kadar icirmeyecegim. bu konuda nette de pek cok arastirma yaptim, sade inek sutu yerine yogurt ve peynir yedirin, diyorlar.. pinar cocuk sutune doneyim: maalesef yakin zamanda birkac tatsiz deneyim yasadik pinar urunleriyle ilgili (midenizi bulandirmamak icin ayrinti yazmayacagim). o yuzden ben de nestle cocuk sutune gectim. onun da icerigi super, bir inceleyin, simdilik memnunuz.
benim kızım sekizbuçuk aylık bir aydan daha fazladır normal kutu inek sütü içiyor çokta güzel sindiriyor
keşke daha önce verseydim valla çok pişmanım mamaların tuzaklarına kanıyoruz hiçbişey yapmıyor herçeşit sütüde veiyorum pınar, içim ,sütaş,dost süt hepsi aynı istediğini kullan
tesedüfen gördüm bu mesajımı evet hata yapmışım süt vererek
kızım şu anda kansız süt yüzünden bilinçsizce öneride bulunduğum için üzgünüm
bencde kesinlikle çocuklar belli bir yaşa gelene kadar süt verilmemeli başka şeylerden alsın vitamini henüz erken bencede