• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Sizce hangi saç boyu daha modern ve güzel?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

gredel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2012
2.091
56
48
Konya
çok uzun saçlar mı?

bele gelmeyen uzunlukta;ama yine de uzun saçlar mı?

orta uzunlukta,göğüs hizasında saçlar mı?

omuzda saçlar mı?

kulak hizasında mı?

yoksa kısacık saçlar mı?

........

hangisini tercih ediyorsunuz?:24::24::24::24:

bunu burdan söylemek zor yüz ve şaç tipin önemli bence ama gizemli bi göz yapın varsa uzun ve hacimli(seksi) şeker bi yüz tipin varsa kısa ve sade kanımca:)

saç tipi ve yüz hatlarına göre herkesin modeli farklı olmalıdır zaten :26:

çok uzun saçlar mı?

bele gelmeyen uzunlukta;ama yine de uzun saçlar mı?

orta uzunlukta,göğüs hizasında saçlar mı?

omuzda saçlar mı?

kulak hizasında mı?

yoksa kısacık saçlar mı?

........

hangisini tercih ediyorsunuz?:24::24::24::24:

çok uzun saç hariç herpsi tercihlerim arasında oldu bu zamana kadar.

bu sorunuz kisinin beden yapisina göre degisir.
boy, kilo, yüz bicimine göre yanlis bir uzunluk sectiginizde hicte modern görünmezsiniz.
yani genelleme söylesi moderndir diye birsey olamaz.
cok uzun sactan tutun kisacik saca kadar hepside modern olabilir.

Benim saclarim hic tercihime gore olmuyor malesef. Gogus hizasinda takilip kaldi. Ben belime gelsinler istiyorum. Asiri uzun sac sevmiyorum ama, kalcada falan...

Benim saclarim hic tercihime gore olmuyor malesef. Gogus hizasinda takilip kaldi. Ben belime gelsinler istiyorum. Asiri uzun sac sevmiyorum ama, kalcada falan...

bir arkadas kisa sürede sac uzatmanin cözümünü yazmisti bir baslikta resimli hemde.
ama adi neydi unuttum 7günde saciniz 1cm uzasin gibi birseydi.
bir ara istersen.

benim dedigin gibi kalcamda ama kestirmeye kiyamiyorum, fakat degisiklik istiyorum.
belkide yalniz uclarini aldirip önden 2 kat attiririm.

Çok uzun saçları gördükçe midem kalkıyor, neden bilmiyorum ama bana gerçekten çok çok ucuz geliyor. yakışana yakışıyor tabi, sağlıklı saç oldukça çok harika bir durum. ama şu aralar o kadar çok kaynak - çıt çıt var ve basit duruyor ki..

bir de çok ince telli saçlı kızlar saçlarını uzatınca da iyi gözükmüyor, sönüşük duruyor, yakışmıyor, uçlar ipince kalıyor..

Benim tercihim her zaman orta uzunlukta,göğüs hizasında veya omuz hizasında saçlardır. Daha uzun kullanmıyorum.

:23:
bir arkadas kisa sürede sac uzatmanin cözümünü yazmisti bir baslikta resimli hemde.
ama adi neydi unuttum 7günde saciniz 1cm uzasin gibi birseydi.
bir ara istersen.

benim dedigin gibi kalcamda ama kestirmeye kiyamiyorum, fakat degisiklik istiyorum.
belkide yalniz uclarini aldirip önden 2 kat attiririm.

Tamam, hemen bakiyorum. Cok tesekkurler yardimin icin.
Ne kadar guzel upuzun saclariniz var. ben cok uzun sevmem dedim ama oyle sacim olsa ben de kiyip kestiremem. Masallah diyeyim nazar degmesin. Saglikliysa hele ki... Bakim yapiyor musun saclarina? Ben kestirmedim uzun zamansir uzasin diye, uclari yiprandi hep simdi de

bence modern saç olacaksa köprücük kemiği hizasında dümdüz kesimli dümdüz fönlü saçlar olacak

haa tabi modern olmasa da bel boşluğuna gelen ve dirsek hizasından itibaren v kesim olan saçlarıda çok seviyorum.

eğer kısa olacaksa da ya erkek saçı gibi olacak ya da asimetrik ense traşı görünmeyen modeller olmalı bence

benim şahsi fikrim budur :ssz:

:23:

Tamam, hemen bakiyorum. Cok tesekkurler yardimin icin.
Ne kadar guzel upuzun saclariniz var. ben cok uzun sevmem dedim ama oyle sacim olsa ben de kiyip kestiremem. Masallah diyeyim nazar degmesin. Saglikliysa hele ki... Bakim yapiyor musun saclarina? Ben kestirmedim uzun zamansir uzasin diye, uclari yiprandi hep simdi de

2kez actirip defalarca boyatmama ragmen cok sükür iyi durumdalar. tabi eskiden daha saglikliydi, ama simdide onlara yaptirdgm iskencelere ragmen iyiler :)

hazir kurlardan uyguluyorum ve uygularken sac diplerime sürmeMeye dikkat ediyorum, cünkü sac döküyorlar.

bu arada örtülü bir bayanim, yani saclarim uv-isinlarindan, tuzlu yagmurdan ve egzoz dumanlarindan etkilenmedigi icinde saclarim ayriyeten yipranmis olumuyor.

saclarim cok uzun, kirigim, catallasmam vs. yok cok memnunum.

Son düzenleme:
Back