rose_of_vova Yeni Üye Kayıtlı Üye 1 Aralık 2010 723 2 0 İstanbul 15 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Selenofil #21 eLmayRa_ .!.: rose bu cok hoş yaa, tutturabilirler mi acaba, benim saclarım siyah uclarına attırsam mı acaba? Genişletmek için tıkla... benm saçımda koyutabi siyah değil ama oluyo çok tatlı ya renk katıo dip derdide yok bence deneyebilirsin olur tabiki çok seviyorum
eLmayRa_ .!.: rose bu cok hoş yaa, tutturabilirler mi acaba, benim saclarım siyah uclarına attırsam mı acaba? Genişletmek için tıkla... benm saçımda koyutabi siyah değil ama oluyo çok tatlı ya renk katıo dip derdide yok bence deneyebilirsin olur tabiki çok seviyorum
eLmayRa Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 21 Temmuz 2009 36.900 6.947 248 15 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Selenofil #22 rose_of_vova .!.: benm saçımda koyutabi siyah değil ama oluyo çok tatlı ya renk katıo dip derdide yok bence deneyebilirsin olur tabiki çok seviyorum Genişletmek için tıkla... tek korkum ne biliyo musun, ben bu kuaförlere ne zamankaramel desem aralara mutlaka bakır katıyolar, sonra o bakır b.k rengi oluyo zamanla
rose_of_vova .!.: benm saçımda koyutabi siyah değil ama oluyo çok tatlı ya renk katıo dip derdide yok bence deneyebilirsin olur tabiki çok seviyorum Genişletmek için tıkla... tek korkum ne biliyo musun, ben bu kuaförlere ne zamankaramel desem aralara mutlaka bakır katıyolar, sonra o bakır b.k rengi oluyo zamanla
rose_of_vova Yeni Üye Kayıtlı Üye 1 Aralık 2010 723 2 0 İstanbul 15 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Selenofil #23 eLmayRa_ .!.: tek korkum ne biliyo musun, ben bu kuaförlere ne zamankaramel desem aralara mutlaka bakır katıyolar, sonra o bakır b.k rengi oluyo zamanla Genişletmek için tıkla... çok haklısın aslında karamel değilde buna başka bir renkte yapılabilir daha bakırlık bulunmayan tabi işin uzmanı kuaför lazım
eLmayRa_ .!.: tek korkum ne biliyo musun, ben bu kuaförlere ne zamankaramel desem aralara mutlaka bakır katıyolar, sonra o bakır b.k rengi oluyo zamanla Genişletmek için tıkla... çok haklısın aslında karamel değilde buna başka bir renkte yapılabilir daha bakırlık bulunmayan tabi işin uzmanı kuaför lazım
Selenofil ❤ Üyelik İptali Kayıtlı Üye 19 Mart 2010 12.489 13.624 498 15 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Selenofil #24 rose_of_vova .!.: canım bence bu sana olmaz solgun gösteriri dore bir renk Genişletmek için tıkla... rose_of_vova .!.: bende katılıyorum şunlar gibi mesela uçları karamel balyaj - Google'da Ara Genişletmek için tıkla... thalia490 .!.: Uçlara karamel balyaj öneririm. Doğal tona dokunma. Genişletmek için tıkla... peki kızlar evde nasıl yapabilirim ablam evde köpük boya ile boyayacaktı nasıl öneririsiniz birde hangi renk şimdiden teşekkürler
rose_of_vova .!.: canım bence bu sana olmaz solgun gösteriri dore bir renk Genişletmek için tıkla... rose_of_vova .!.: bende katılıyorum şunlar gibi mesela uçları karamel balyaj - Google'da Ara Genişletmek için tıkla... thalia490 .!.: Uçlara karamel balyaj öneririm. Doğal tona dokunma. Genişletmek için tıkla... peki kızlar evde nasıl yapabilirim ablam evde köpük boya ile boyayacaktı nasıl öneririsiniz birde hangi renk şimdiden teşekkürler
Aslanhan Üye Kayıtlı Üye 15 Temmuz 2013 9 0 6 Ankara 15 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Selenofil #25 Arkadaşlar ben esmerim saçlarımda siyahtı ama kahverengi yapmıştım şimdi ise kızıl rengini çok istiyorum sizce yakışır mı
Arkadaşlar ben esmerim saçlarımda siyahtı ama kahverengi yapmıştım şimdi ise kızıl rengini çok istiyorum sizce yakışır mı
rose_of_vova Yeni Üye Kayıtlı Üye 1 Aralık 2010 723 2 0 İstanbul 15 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Selenofil #26 Aslanhan .!.: Arkadaşlar ben esmerim saçlarımda siyahtı ama kahverengi yapmıştım şimdi ise kızıl rengini çok istiyorum sizce yakışır mı Genişletmek için tıkla... olmaz canm bence esmersen baya kötü durur
Aslanhan .!.: Arkadaşlar ben esmerim saçlarımda siyahtı ama kahverengi yapmıştım şimdi ise kızıl rengini çok istiyorum sizce yakışır mı Genişletmek için tıkla... olmaz canm bence esmersen baya kötü durur
rose_of_vova Yeni Üye Kayıtlı Üye 1 Aralık 2010 723 2 0 İstanbul 15 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Selenofil #27 Hazal .!.: peki kızlar evde nasıl yapabilirim ablam evde köpük boya ile boyayacaktı nasıl öneririsiniz birde hangi renk şimdiden teşekkürler Genişletmek için tıkla... uçlara ombre öneririm arkadaşım gibi ama onu evde yapabilirmisin bilemem thalia arkadaşa bir sor istersen
Hazal .!.: peki kızlar evde nasıl yapabilirim ablam evde köpük boya ile boyayacaktı nasıl öneririsiniz birde hangi renk şimdiden teşekkürler Genişletmek için tıkla... uçlara ombre öneririm arkadaşım gibi ama onu evde yapabilirmisin bilemem thalia arkadaşa bir sor istersen
larissa1907 Popüler Üye Kayıtlı Üye 21 Haziran 2013 2.222 170 123 15 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Selenofil #28 çikolata tonları hoş olur bence
Aslanhan Üye Kayıtlı Üye 15 Temmuz 2013 9 0 6 Ankara 15 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Selenofil #29 bak bu kadar esmerim ama kıza çok yakışmış bende mavi lens kullanıyorum bu kızılın tonunu bulabilirsem yakışır diye düşünüyorum :2:
bak bu kadar esmerim ama kıza çok yakışmış bende mavi lens kullanıyorum bu kızılın tonunu bulabilirsem yakışır diye düşünüyorum :2: