Saç Rengi ve Saç Boyama sizce hangi renk boyamalıyım

Selenofil

Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Mart 2010
12.489
13.624
498
merhabalar kızlar,
ben saçımı boyamayı düşünüyorum umarım pişman olmam ama renk konusunda kararsızım. Ben beyaz tenli ama çok aşırı beyaz değil kırmızı yanaklıyım acaba hangi renk yakışır ?

Son düzenleme:
Göz renginiz ve kendi doğal saç renginiz nedir? Hatta bir fotoğraf paylaşırsanız daha iyi olur..

Kızıl ve kızıl yansımalardan bir de küllü renklerden uzak durun diğerler bütün renkleri düşünmeden yaptırabilirsiniz. Yaz ayında olduğumuz için açık tonlar öneririm. 8 ve daha açık tonlar gibi.

canm o renk güzelmiş. ama açık kahve daha güzel olur. tenin beyaz kumral arası ya. bu arada çok şekermişsin sen vyaa

bnm saçlarımın doğal rengi bundan az bişey koyu. babama çekmişim de babamın saçları bu renk. ama kumrala daha güzel oluyo.

bunu yap derim canmm benm teyzem kumral bu renge boyadım o kadar yakıştı kii. sna da çoook yakışırr. bide lafı mı olur canmm yaa iyiliğim dokunduysa ne mutlu.
peki canım çok teşekkür ederim acaba bu rengi tutturabilir miyim ?

Bence hiç boyatma.Sonra yok dip boyası yok renk istediğim gibi olmadı yok aktı yok koktu...Gayet de güzelmiş rengi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…