kızlar 24 yaşındayım ve saçlarımı daha önce hiç boyatmadım. saçlarımın doğal rengi :
aslında sarışın olmayı çok istiyorum ama bana yakışır mı bilemiyorum. beğendiğim saç renklerini aşağıda ekliyorum sizce hangisi bana yakışır? sizin fikirleriniz benim için çok önemli kızlar çünkü daha önce hiç boyatmadım ve bu konuda çok cahilim :26:
Yüzün tam görünmüyor ama sıcak tenlisin karamel tonlarında renkler daha çok gider bence yani sondaki derim ben. Hem birden çat diye sarışın olmaya kalkma kaldıramazsın bak
Şaka bir yana hem çok açıcı kullanırsan saçların da yıpranır dökülür tel tel olur. Ben yavaş yavaş 10.0 a kadar açtırdım ve saçlarım hala yumuşacık ve gözün alışır yavaş yavaş yaparsan
Bakım yapmayı falan da ihmal etme sakın o konuda da sıkıntın olursa önerebilirim sana bir şeyler hele bir boyat da sen
bence emel acarın yani en sondaki resimdeki saç rengi çok hoş sanada yakışıcağını düşünüyorum o daha çok bakırlı bir renk ve akar ben kullandığım için tecrübeliyim ama saçı açıp boyatınca ister istemez her renkte akıyor benimde karamel üzerine sarı balyajlarım vardı balyajlar aktı şimdi çok az uçlarda kaldı tekrar boyatıcam kısmetse