Sizce hangi plaka daha guzel?

delimelek2170

Guru
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2009
970
125
323
Diğer
Kizlar merhaba. Sizce ayni rakamlardan olusan plaka numarasimi daha guzel (mesela,
444444 gibi ve s) , yoksa size ozel anlami olan plaka numarasimi? Size ozelden kastim,yani mesela, atiyorum sizin ve esinizin isminin bas harfleri ve dugun tarihlerinizin sonlarindan olusan DF1212 numarasi gibi bir seygibi bir sey. Sizce hangisi?

Kizlar merhaba. Sizce ayni rakamlardan olusan plaka numarasimi daha guzel (mesela,
444444 gibi ve s) , yoksa size ozel anlami olan plaka numarasimi? Size ozelden kastim,yani mesela, atiyorum sizin ve esinizin isminin bas harfleri ve dugun tarihlerinizin sonlarindan olusan DF1212 numarasi gibi bir seygibi bir sey. Sizce hangisi?

Özel plakalar elbette güzel fakat plakalar semte göre alındığı için tutturmak mesele canım :16:

Altı üstü bi plaka dicem ama olmayacak :1: Bana göre araba olsun da plakası mühim değil :31:
Siz kendiniz özel plaka mı yaptırmayı düşünüyosunuz?

Altı üstü bi plaka dicem ama olmayacak :1: Bana göre araba olsun da plakası mühim değil :31:
Siz kendiniz özel plaka mı yaptırmayı düşünüyosunuz?

Artik bir karar veremedigimden siradan bir plaka aldim :9: .Ama evet, ozel bir plaka yaptirmayi dusunuyordum. Belki ilerde karar verirsem, o zaman yaptiririm.

Back