• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Sizce Hangi Peruk?

delikizinturkusuyum

Hoşgeldin MİRZA'm...
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2007
1.068
17
116
44
Eskişehir
Saçlarım platin röfleli ve uzunluğu da hemen hemen belimde.
Gözlerim mavi, tenim beyaz.
Bi değişiklik yapmak isteyip cesaret edemeyenlerdenim.
Bu yüzden de peruk almaya karar verdim.
Sizce ten ve göz rengim de dkkate alındığında hangi peruğu almalıyım, fikirlerinize ihtiyacım var...
$açık kahve.jpg

$koyukahve.jpg

saçlarını peruğun altına gizlemen sorun olabilir yalnız. benim saçlarım kürek kemiklerimin orada ve ben peruğu takınca kocakafa oldum.. senin saçların belindeymiş. saçlarını peruğun altında saklaman problem yaratabilir... uyarayım dedim. sonra birsürü para verip pişman olma canım. bence netten almayı düşünüyorsan vazgeçip bir mağzadan deneyerek alırsan daha iyi olur....

saçlarını peruğun altına gizlemen sorun olabilir yalnız. benim saçlarım kürek kemiklerimin orada ve ben peruğu takınca kocakafa oldum.. senin saçların belindeymiş. saçlarını peruğun altında saklaman problem yaratabilir... uyarayım dedim. sonra birsürü para verip pişman olma canım. bence netten almayı düşünüyorsan vazgeçip bir mağzadan deneyerek alırsan daha iyi olur....

canım bende almayı düşünüyorum peruk sence nasıl kullanımı pratikmi,bide dışarıdan çok belli oluyomu?

canım bende almayı düşünüyorum peruk sence nasıl kullanımı pratikmi,bide dışarıdan çok belli oluyomu?

canım çok ta kullanışlı değil. saçların kısaysa mantıklı ama benimki gibi kürek kemiği hizasında ya da daha uzunsa saçlarını peruğun içinde gizlemek zor oluyor. kafan olduğundan büyükmüş gibi duruyor. bu da doğallığını yitirmene neden oluyor. taktıktan sonra da uzun zaman taşıyamıyorsun çünkü kafa çok sıkılıyor bunalıyor. sıcak geliyor. sanki uzun zaman kafanı sıkıca saran bir şapkayla dolaşmışsın gibi... ama tabi saçlar kısaysa o zaman mantıklı olabilir.kanekalon maddesinden yapılanlar gerçek saça çok yakın oluyor. benim aldığım böyleydi ve gerçekten de hiç belli değildi gerçek saç olmadığı. benim saçlarım sarıydı koyu kahve peruk almıştım. o peruğu taktıktan sonra saçlarımı koyu renge boyamaya karar verdim.

Back