- 12 Ağustos 2009
- 484
- 153
- 323
İkisini de yakından gördüğüm için diyorum kiii ikincisi olmalı çok cici bici duruyorlar; ama zevk meselesi öle dallı güllü şeyleri sevmeyenler için çok güllü gelecektir:))
renklı seylerı sevıyorsan ıkıncısını tercıh etmen benım zevkım gercı gullu dallı seylerı sevmıyorum ama o daha hos geldı bana otekıne kıyasla ama senın takımnda sadelığıyle hos bı klasık yardımcı olamadım belkı ama sonucta tercıh senın ben sadece yorumladım canım
ilkini begendim canım ikincisi benim tarzım değil ama sen sevebilirsin
teşekkürler canım fikir verdiğin için peki bunu hepinize soruyorum sadece görsel olarak mı daha güzel yani uzun vadede sıkılır mıyım göz yorar mı yada ne bileyim ilk takımın parlak yerleri var ya sedefli onlar çıkar mı kazınır mı sizce ne diyorsunuz?2.takım daha guzel cnm renklı olan
2. resimdekiler daha güzel
bende çiçekli olanı sevdim. çiçekli olanın fiyatı ne kadar bilen varmı
sağol canım yorumun için country modeli şuan baya bir popüler acaba ileride sıkılır mıyım ki? başka bir yemek takımı konusunda arakadaşın babası demiş ki"tarkanın modası geçer ama bethoven in hiç bir zaman geçmez" dün geceden beri aklıma geldikçe gülüyorum ama doğru da yani..
canım bende aldığım herşeyi severk kullanacağım hepsini içime sine sine aldım ilk etapta ben gidip alsam karasızlığa düşmezdim canım. hala kararsızım. bende tarkanı severim bu arada ama dün okuduğumdan beri gülüyorum aklıma geldikçe:):)bak simdi ayıp ettin benim gibi bi tarkan hayranına tarkanın modası gecermi hiç koskoca megastar yani bundan da anlıcan gibi sen hangisini sevip kullanırsan moda önemli deildir önemli olan senin severek kullanmandırrrryıllar geçse de ben çeyizimi severek kullanıcam meselaa
üstteki Bernardo kutusu olan takımı beğendim
cnm naptn ya mrk etttm
ben gecen gün mağazada gördm ikisini yanyana ve yine ilkini seçtmm
hadi bakalım gözün aydın kararını vermişsin tatlım güle güle kullan :)
canım bernardodaki satış danışmanının da ısrarıyla değişmedim. countryden şikayet gelmiş baya bi ama bunu 1 yılı aşkın satıyoruz hiç sorun çıkmadı dedi countrynin kenarlarındaki yaldızlar çıkmış makinada birde desen kayması varmış çoğunda vs vs. ama değişmememde en etkili erkek arkadaşımın fikri oldu canım çok şaşırdım böyle bi ikilemde kalmana dedi. ben ilkine bakınca seni gördüm resmen dedi tam senin tarzın sade şık soft ama diğeri çok caf caflı bu sen değilsin ki dedi
değişme dedi istemedi çok beğendim ben bunu dedi sonra annesine kardeşine de göstermiş cerrodoksin pasta seti almış diye sonrada diğerini göstermiş ilkini beğenmiş onlarda cerronun tarzı demişler öyle kaldı yani. yalnız bir tabağında sanırım boya çiziği var onu değişeceğim bu arada iki kulplu şekerliğini büyük meyveliğini 3lü çerezliğini ve katlı kurabiye setini istettim meyvelikle şekerlik gelmiş mağazaya onları ödedim ama almadım işlerim vardı taşıyamam diye bugünde aradı çocuk 3lü çerezlik gelmiş kurabiyelikte kargoya verilmiş ikisini birlikte alırım dedim gitmedim artık:) birde mağazada hepsini bir arada görünce daha çok içime sindi canım benimde ben biraz daha soft seviyorum sanırım:)
YORUM YAPAN FİKİR VEREN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.DAHA İYİLERİ SİZLERİN OLSUN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?