country i diyorsun değil mi canım renkli olanı:) çingene işi falan diyen oldu ona.hediye gelene de sönük bu soluk falan ama ben ikisinide beğendim:) yorumlar için teşekkürler kızlar
bence hoş değil
tşk ederiz yorumun içinde daha açıklayıcı yazsaydn keske hangisi hoş deil, 2 si de mi hoş deil gibibence hoş değil
tşk ederiz yorumun içinde daha açıklayıcı yazsaydn keske hangisi hoş deil, 2 si de mi hoş deil gibi
bence 2side hoş fazla güllü geldiği için ilkini beğendm ama kesnlkle zevk meselesi tabi cnm
Ben yakından gördüm 2. çok güzel country tarzını seviyorsan eğer. Sen hangisini beğeniyorsan ona karar vermelisin :)
bence kendi takımı daha güzel çünkü ilerde diğerinden sıkılabilir çok renkli, gözü yoruyor çiçekleri.. tabakta çanakta çok renkli şeyler tercih etmeyen biri olarak fikrimi paylaşayım dedim :)
haklısın canım çok zor karar vermek müptelası oldum kk. nün bu nedenle. çeyiz konusundaki fikirlerle ilgili bi dosya oluşturdum beğendiğim fikirleri yazıyorum buraya :) buarada renkli tabaklar konusunda deneyimliyim annem fıstık yeşili tabaklar almış görüntüsü çok güzel ama yemek yerken insanın canı istemiyor çorbaların falan rengi farklı görünüyor, tabi zevk meselesi ondan dolayı renkli çok desenli şeyler cazip gelmiyor artık :) hem sade şeylerin modasıda geçmiyor
İnşallah içine sinen olur ikiside güzel neticede. ben sadece ben alıyor olsam tercih edeceğim şeyi belirteyim dedim fikir vermek adına :) Diğerini tercih eden arkadaşlar çoğunlukta baktım da, karar vermek zor olacak sanırım senin için, kolay gelsin..
Konu icerik nedeniyle Mutfak Arac ve Gerecleri basligina tasinmistir. Bilginize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?