Sizce hangi pasta seti ?

hangi takım daha güzel?

• cerrodoksinin takımı mı?

OY: 10 29,4%
  • çiçekli olan diğer takım mı?

OY: 24 70,6%

• Ankete Katılan
    34

angelanil

Guru
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2010
4.817
71
358
İstanbul
kızlar şimdi size bi konuda danışıcaz yani ben bu topiği cerrodoksin adına açıorm kendisi açamadığı için
smdi bu eklediğim soft renlkleri olan takım bernardodan ve annesine hediye gelmiş ama çevresindekiler diğer takımla değiştirmesi gerektiğini söylemişler o ikisini de beğenmiş sizlere danısmak istio sanırm konu tam olarak böyle:) fikirlerinizi paylaşırsanız seviniriz

edit: kendi fikrimi de hemen belirtmek istermki kendi takımı çok hoş bence gerek yok belki ben soft renkleri sevdiğim için onu beğendm bilemiorm ama kararsız kalmıs fikirlerinizi bekliorz, tşkler simdidennn

bunlar cerrodoksinin takımı

buda değiştirip almak istediği takım

Son düzenleme:
country i diyorsun değil mi canım renkli olanı:) çingene işi falan diyen oldu ona.hediye gelene de sönük bu soluk falan ama ben ikisinide beğendim:) yorumlar için teşekkürler kızlar

tşk ederiz yorumun içinde daha açıklayıcı yazsaydn keske hangisi hoş deil, 2 si de mi hoş deil gibi
bence 2side hoş fazla güllü geldiği için ilkini beğendm ama kesnlkle zevk meselesi tabi cnm

canım aynen birinci sade baya sade renkleri soft hoş. ikinciside renkli baya canlı renkli fazla güllü ama farklı bi asaleti var:)

Ben yakından gördüm 2. çok güzel country tarzını seviyorsan eğer. Sen hangisini beğeniyorsan ona karar vermelisin :)

bence kendi takımı daha güzel çünkü ilerde diğerinden sıkılabilir çok renkli, gözü yoruyor çiçekleri.. tabakta çanakta çok renkli şeyler tercih etmeyen biri olarak fikrimi paylaşayım dedim :)

bence kendi takımı daha güzel çünkü ilerde diğerinden sıkılabilir çok renkli, gözü yoruyor çiçekleri.. tabakta çanakta çok renkli şeyler tercih etmeyen biri olarak fikrimi paylaşayım dedim :)

çok iyi yaptın canım bende normalde fazla renk sevmem 10 gün önce de black rose aldım bernardodan günlük yemek takımı olarak kendi yemek takımım bernardonun özel serisi sayılı üretim olanlardan onun da kenarları gümüş rengi beyaz güllü falan bu evdeki de çok hoşuma gidiyor gidip baktım brnardodan o da çok güzel.. karar vermek ne zormuş

haklısın canım çok zor karar vermek müptelası oldum kk. nün bu nedenle. çeyiz konusundaki fikirlerle ilgili bi dosya oluşturdum beğendiğim fikirleri yazıyorum buraya :) buarada renkli tabaklar konusunda deneyimliyim annem fıstık yeşili tabaklar almış görüntüsü çok güzel ama yemek yerken insanın canı istemiyor çorbaların falan rengi farklı görünüyor, tabi zevk meselesi ondan dolayı renkli çok desenli şeyler cazip gelmiyor artık :) hem sade şeylerin modasıda geçmiyor

İnşallah içine sinen olur ikiside güzel neticede. ben sadece ben alıyor olsam tercih edeceğim şeyi belirteyim dedim fikir vermek adına :) Diğerini tercih eden arkadaşlar çoğunlukta baktım da, karar vermek zor olacak sanırım senin için, kolay gelsin..

Konu icerik nedeniyle Mutfak Arac ve Gerecleri basligina tasinmistir. Bilginize...

canım haklısın sağol önerin içinde ne zor şeymiş böyle insan kendi evine alınca çok özeniyor herşey en iyisi en güzeli olsun istiyor. hele ki sevdiceğiyle kullanacak olunca:) bizdede var fıstık yeşili bir takım belki aynıdır bende aynı şeyi düşündüm annem çok beğeniyor ama yemeklerin rengi falan farklı gözüküyor. yani bu düşncemden dolayı benim yemek takımım bembeyaz. kenarlarında güller var o bile sedefli beyaz karar vermek çok zor olacak hakikaten ya:)

İkisini de yakından gördüğüm için diyorum kiii ikincisi olmalı çok cici bici duruyorlar; ama zevk meselesi öle dallı güllü şeyleri sevmeyenler için çok güllü gelecektir:))

renklı seylerı sevıyorsan ıkıncısını tercıh etmen benım zevkım gercı gullu dallı seylerı sevmıyorum ama o daha hos geldı bana otekıne kıyasla ama senın takımnda sadelığıyle hos bı klasık yardımcı olamadım belkı ama sonucta tercıh senın ben sadece yorumladım canım

ilkini begendim canım ikincisi benim tarzım değil ama sen sevebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…