• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce hangi parfüm almalıyım?

lucky88

Bırak gülüşlerin can evimin penceresi olsun.
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2009
1.174
15
158
kızlarrr yeni bir parfüm alıcam ama sizlerinde tecrübelerinden yararlanmak istiyorum.ben biraz parfüm konusunda seçiciyim.nasıl bi parfüm istediğim konusunda daha önce kullandığım parfümleri yazarsam belki yardımcı olursunuz.ilk başta tommiy girl kullandım daha sonra channel candy (çok ağır geldi) donne karan son olarakta escada collection kullandım çok hoşuma gitti.bugün d&p ye gittim bulgariyi denedim iğrençti.jadore denedim hacı yağı gibiydi bide escada magnetizmi denedim çok hoş bi kokusu vardı kokusu gidreek pudaramsı bi koku oldu.sizce ne almalıyım tavsiyeniz nerdi ? şimdiden tşkleropuyorumnanaktan

gucci rush2 ve noa dene bide bakalım beğenecekmisin hihoyyyt

gucci rush2 de denicek o da aklımdadelikafadulden escada magnetimde çok güsel kokuyo sbahtan beri kolumu koklayı koklayıp duruyoum çok hafif bi koku

sanırm ben çiçek kokularınıda sevmiyorum bugün bunu anladım :kedi:

chanel chance dene ama çiçek kokularını sevmiyorum demişssinmirmirmirmir

noa yı bi dene

olmadı dior addict,premier jour ya da lolita lempicka da olabilir:utangac:

chanel chance dene ama çiçek kokularını sevmiyorum demişssinmirmirmirmir

noa yı bi dene

olmadı dior addict,premier jour ya da lolita lempicka da olabilir:utangac:

Dior addictin orjinali var ama çok ağır özellikle bu havalrda bayar ve eşiminde en sevdiği kokudur. bayanssulusmile

" Absolutely Irressistible / Givenchy " yada " Armani Code perfume for Women / Giorgio Armani "yi tavsiye ederim. Cok kalici, etkileyeci ve hafif kokulardir.

yaz parfümü arıyosan davidoff echo çok güzel ama kalıcı değil kokusuz bi krem sürüp üstüne parfümü sıkarsan kalıcı olur ama:)

onun dışında nina ricci nina da çok güzeldin bence seversin

bide noa die bi klasik var hafif koku deyince saymasak olmaz

absoletlyi önermem bende var hiç hoşuma gitmedi açıkcası

sanırım şekerli kokuları seviyorsun sen. escada nın collection kullandığın için diğer kokularına bak istersen hepsi şekerli.
ayrıca lolita angel casmir wish de kış günleri için uygun şekerli parfümler.

Back