Saç Kesim Şekilleri Sizce hangi modeli secmeliyim ?? (Resimli)

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Hangi Resimdeki Sac Modeli Sizce ??

• 1.Resimdeki

OY: 44 36,4%
  • 2. Resimdeki

OY: 47 38,8%
  • 3. Resimdeki

OY: 7 5,8%
  • 4. Resimdeki

OY: 11 9,1%
  • Hicbiri (Neden ????!!!!)

OY: 12 9,9%

• Ankete Katılan
    121

vildansu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2008
679
4
116
Almanya
Merhaba hanimlarrr kaydirigubbakcemile5
kisa bir süre önce "fikrinize ihtiyacim var" diye bir konu acmistim hatirlarsaniz..sizin söyledikleriniz dogrultusunda saclarim katli ve uzun bir sac modeli secmeye karar verdim .... internette arastirdim ve bir kac uygun model begendim fakat bir türlü karar veremedim hepside katli ve uzun...siz ben olsaydiniz hangi modeli tercih ederdiniz..hangisi daha uygun olurdu benim icin ? CADIARZU yardimlariniz ve ilginiz icin simdiden cooooooooooooook tesekkür ederim...opuyorumnanaktan

sectiklerim:
1.

2.

3.

4.

Agostosun ortasinda Kuaföre gidip kestiricem :)

Son düzenleme:
bence 2. resim gayet güzel sanada yakısır bence we cok kullanışlı bır kesim olur senın için sahsen benımkılerde boyle :)))

bu tür sac modellerini cok seviyorum kahküllü uzun katli cok güzel oluyorr..bende en cok 1i ve 2yi cok begenmistim...3ü daha önce yapmistim bir kuaförün tavsiyesiyle..cokta yakismisti kaydirigubbakcemile2 :) sagolun ilginiz icin :)

3.yü asla düşünme fönlüyken iyide sonra başedemezsin...ben olsam güzelm saçlarımı kestirmezdim şimdi gayet güzel görünüyor ama illa tercih edeceksem 2.gayet güzel...

Sectigin resimler arasinda kesinlikle 2 derim. Digerlerin kullanis sekli biraz ugrastirir gibime geliyor. Kestirmeden,mutlaka kuaforune danis a.s..

Bence 1. ve 2. arasında karar ver..Bana göre 2 sana daha çok gider, ama fazla kısalttırma saçlarını...opuyorumnanaktan

1 numara cogunlukta :CüvCüv:
ondada tereddüt ediyorum saclarim fazla gür olmadigi icin..bende resimdeki gibi dururmu bilmiyorumm fisfisfis

bence hiç elleme saçlarını çok güzel duruyor ve çok yakışmış sana.ama illa kestircem sıkıldım diyosan 1.modeli saçınla az değişiklikle elde edebilirsin

Benim kesimim aynı 1. deki gibi ve çok memnunum arkadaşım sana da yakışır.saç rengimde ona çok benziyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…