Kontakt Lens Sizce hangi marka lens daha güzel ?

Morviss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2011
23
0
Rainbow mu ? Solotica mı ? B&L mi ? sizce hangisi daha güzel. Renkleri daha doğal. Lens almak istiyorum ama bu üç markanın arasında kaldım.. :26:

Bir markanın bütün renkleri doğal olmuyor tabi ama sizce bu markaların hangi renkleri doğal siz hangilerini kullanıyorsunuz, memnun musunuz ?

Renklerini çok araştırdım ama fotoğrafta görmek gibi olmuyor lensin gözde duruşu İstanbul'da bu üç markayı deneyebileceğim bildiğiniz yerler var mı ?

Çok soru sordum biliyorum ama son olarak fiyatları ne kadar ?

Şimdiden yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkürler :KK71:

Rainbow mu ? Solotica mı ? B&L mi ? sizce hangisi daha güzel. Renkleri daha doğal. Lens almak istiyorum ama bu üç markanın arasında kaldım.. :26:

Bir markanın bütün renkleri doğal olmuyor tabi ama sizce bu markaların hangi renkleri doğal siz hangilerini kullanıyorsunuz, memnun musunuz ?

Renklerini çok araştırdım ama fotoğrafta görmek gibi olmuyor lensin gözde duruşu İstanbul'da bu üç markayı deneyebileceğim bildiğiniz yerler var mı ?

Çok soru sordum biliyorum ama son olarak fiyatları ne kadar ?

Şimdiden yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkürler :KK71:

Merhaba..
Rainbow hiç kullanmadım.
9 senedir lens kullanıyorum 7 senesi freshlook ile geçti ancak doğal olmadığı gibi açık tonunu yakalayamadım hiç..
B&L ları 2 senedir kullanıyorum ancak freshlooklardan dahada rahatsız edici, birincisi lens ilk haftlarda yapışıyor bu durumdada yırtılma riski oluyor, senelik ve aylıklarını kullandım, aynı çapı kullandığım halde yıllıkları gözüme küçük oldu; aylıklarında ise o kadar rahatsız olmadığım halde batma, kayma yine vardı. Blue ve Grey renklerini kullandım, doğal değiller aşırı damarlı oldukları için biraz dikkat eden anlıyor lens olduklarını..
Sonuç olarak solotica sipariş verdim, topaziolarım kısa zaman sonra elimde olacaklar, onlar hakkındada daha sonra yorum yapabilirim..

Son düzenleme:
Merhaba..
Rainbow hiç kullanmadım.
9 senedir lens kullanıyorum 7 senesi freshlook ile geçti ancak doğal olmadığı gibi açık tonunu yakalayamadım hiç..
B&L ları 2 senedir kullanıyorum ancak freshlooklardan dahada rahatsız edici, birincisi lens ilk haftlarda yapışıyor bu durumdada yırtılma riski oluyor, senelik ve aylıklarını kullandım, aynı çapı kullandığım halde yıllıkları gözüme küçük oldu; aylıklarında ise o kadar rahatsız olmadığım halde batma, kayma yine vardı. Blue ve Grey renklerini kullandım, doğal değiller aşırı damarlı oldukları için biraz dikkat eden anlıyor lens olduklarını..
Sonuç olarak solotica sipariş verdim, topaziolarım kısa zaman sonra elimde olacaklar, onlar hakkındada daha sonra yorum yapabilirim..​

Benimde düşündüklerimden biri solotica topazioydu.. Eline ulaştılarsa yorumunu merak ediyorum.

Hatta mümkünse birde resim eklersen çok sevinirim :KK61:

Son düzenleme:
ben elegance colors toric grey rengini kullanıyorum gözlerim 4.25 bozuk vede astigmat var ama mükemmel derecede memnunum lenslerimden :KK69: daha öncedende freshlook ve bousch lomb kullanmıştım bousch lombta güzeldi fakat freshlook bende çok fazla göz kuruluğu yapıyordu :82: şimdilik eleganceye devam diyorum :KK16:

Eklentiler

• $astigmatli.jpg
    $astigmatli.jpg
    15,9 KB · Görüntüleme: 1.323
Ne renk aradığınıza bağlı. Yani istediğiniz bir rengi çok iyi marka lenste bulamayabilirsiniz,veya tutturamayabilirsiniz . Fakat kalite,rahatlık ve doğallık adına kesinlikle solotica. Rainbow denedim,renkleri fena değildi solotica kadar doğal olmasa da, fakat duruşu güzeldi damarları hiç yoktu.Freshlook tam bir felaket,asla önermem,damarı çok belli ve belli olmasa bile yandan bakınca pörtlek göz imajı veriyor,üstelik garip bir parlaklığı var,çok yapay.

X