Sizce hangi köşe takımını almalıyım?

Bencicis

EMİR'İM
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2007
310
0
641
44
Uşak
Arkadaşlar oturma odam için köşe bakıyorum aşağıdaki takımlar arasında kararsız kaldım. sizce hangisini almalıyım.İlk köşe takımı biraz büyük o sebeble kısa olan kısmının kolsuz modelini yaptıracağım.Tabi böyle oluncada iki takım arasındada 1.000 tl. fark oluyor . Diğeride yeni ürün olduğu için mağazada bire bir göremedim istersem getirtecekler bizim için.bu arada renkleride farklı düşünüyorum bunlar katolok resimleri.

Eki Görüntüle 1042034

Eki Görüntüle 1042032

Ilk resimdeki çok hoş bence ben olsam düşünmeden onu alırdım:thumbup:

Bence de 1. Daha hoş. Ama yastıklar ya daha modern desenli olmalı yada desensiz..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kesinlikle 1.takımı al...markasını öğrenebilir miyim bende yeni evime taşınıcam oturma odam için köşe düşünüyorumda:))

bence de 1.resimdeki çok hoş hem başlığını neden yaptırmıyorsunuz gayette güzel duruyor hiç bozmayın bnce alırsanız herşeyin orjinali güzeldir

Son düzenleme:

ilk resimdeki çok modern ve çok güzel ben olsam il resimdekini alırım temizlik açısından rahat olur ben renk olarakta sütlü-kahve isterdim.......

tabıkı 1..sormana bıle gerek yok..rengı ve yastıklarıda aynen oyle kalsın..

ıkıncısı babane modeli..

Son düzenleme:
İlk resmi beğendim canım ben ama, onun için büyük salon ister.
İkinci de güzeldi ama ilki kadar spor deil..

İlki cok şık duruyor ama mantıklı olmak gerek sürekli yastık düzeltmek gerekecek.ve şekli bozuluyor o yastıkların bir süre sonra. Ikinci model daha kullanışlı yastıkları düğmeli olduğundan seklini korur :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…