Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Sizce hangi köşe takımını almalıyım?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

Bencicis

EMİR'İM
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2007
310
0
641
44
Uşak
Arkadaşlar oturma odam için köşe bakıyorum aşağıdaki takımlar arasında kararsız kaldım. sizce hangisini almalıyım.İlk köşe takımı biraz büyük o sebeble kısa olan kısmının kolsuz modelini yaptıracağım.Tabi böyle oluncada iki takım arasındada 1.000 tl. fark oluyor . Diğeride yeni ürün olduğu için mağazada bire bir göremedim istersem getirtecekler bizim için.bu arada renkleride farklı düşünüyorum bunlar katolok resimleri.

İlla ikisinden birisi olacaksa 1.model diyorum ama farklı köşelerde bulunabilir bence

Teşekkür ederim önerilere acığım aklınızda bir köşe varsa paylaşabilirsiniz.Ama ebat olarak bu boylarda olması gerekiyor.

Şimdi direk bu diyemem tabi ki bazı köşe takımları parçalıda olabiliyor saloninin öyle bir modeli var mesela saloni,enza home,doğtaş,teleset,lazzoni bu markalara bakıyorum genelde çok tarz güzel ürünleri var bir göz gezdirin derim köşelerine muhakkak farklı bir modelde oluşur kafanızda ama sizin eklediğinizden de 1.model gayet hoş tabi ki

birinci model çok güzelmiş spor ve ayakları yüksek temizlik açısından iyi olur....

Ben 2. modeli beğendim ama oturma odası için çok ağır olur diyorsan daha spor takımlara bakabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…