Saç Rengi ve Saç Boyama Sizce hangi kızıl boyayı kullanmalıyım?-resimli

canım ben 1.5 2 ayda bir boyuyorum nerdeysee....umarım olmazz...
ben eskidende boyardım ama daha açık olduğu içinmi bilemiyorumm saçlarım eski parlaklığa bir türlü ulaşamadı...
yıkadığımda akşama kadar iyi ertesii günn mısıre püskülü gibi

canım senin saçın kızıl değil kii.kızıl da kırmızılık vardır..senin saç rengin çikolata karamel ..bu boyayı deneyebilirsin..

senin saç rengin bu canımmmm

kızıl saçsa;

ben boyadıktan sonra 2 kez yıkadım saçımı.çok az aktı ve daha yıpranma olmadı henüz.umarım çok fazla akmaz,şu anki hali iyi =)

bi d ben schwarzkopf un renk koruyucu şampuanı ve saç kremini kullanıyorum,duştan sonra da nemli saçıma total repair saç onarım spreyinden sıkıyorum.herhalde onların da etkisi vardır.

naz banamı dedin canımmm bana dediyse n profildekii
eski fotolardan evet orda kızıll.
şimdi tarçin bakır ve açık küllü sarı karıştıırp boyuyorumm...
resim bulabilirsem eklerim eğer bana sölediysenn..

ben kızıl olduunu iddia etmedim zaten :)

şöyle ki,saçım aktığı ve dipleri oldukça gelmeye başladığında,yani artık kuaföre gitmem gerektiğini hssettiğim zamanlarda saçlarım açık turuncu halini alıyordu,neredeyse sarıya yakın bir renkti bu.tekrar boyadığımda ise kuaför içine hafif de kızıllık katarak daha koyu bir bakıra boyuyordu.o zaman çok daha renkli ve canlı bir hale dönüyordu.o yzden ben de saçımın akmış,açık turuncu haline kıyasla içinde kızıllık var dedim.yoksa saçımın normal kızıl dediğimiz renk olmadıınıu bliorum,zaten o tür kızıldan pek de hoşlanmıyorum :)

yok canım sana demedim...

earwenn'e dedim canım..o da yanlış anladı sanırım...şeker diorum ki kızıl renkle kuaförün başka rengi karıştırıyomuş ya..sen hiç böle riske girme senin saç rengin çikolata karamel..lorealin amonyaksız boyasında var.onu deneyip kuaförünün elde ettiği rengi yakalayabilirsin..artık her ay kuaför gitmek yerine bunu kendin çözebilirsin...

evett gerçekten çook hoşuma gitti bu renk cnm =) aynen istediğim gibi oldu hatta.umarım çok fazla akmaz ama olsun :) bu tonlarn hastasıyım,akmış açık turuncu halini bile seviorum :)

gene de ilk olarak doğal saçımı kendim boyamaya cesaret edemezdim.ilk kuaförde bu rengi boyattım ve 2 yıl boyunca kuaföre gitmeye devam ettm.ancak 2 sene sonra kendim boyamaya cesaret edebildim ve neyse ki sonuç beklediimden çok daha ii oldu :=)

istediğin sonucu elde etmene çok sevindim canım güle güle kullan.. senin saç renginin her tonunu beğenirim...her hali güzeldir..diplerden yeni saçlar çıkması dışında,o da hepimizin sorunu....artık kuaför derdinden de kurtulmuşsun..süper...

saol cnmm =) evet her ay kuaföre gtmek hem maddi açıdan zor olabiliyordu hem de vaktim pek olmuyor açıkçası.diplerim fena durmuyor benim,kendi saçım da açık bir renk olduğu için.rengi çok açılmasaydı birkaç ayda bir de boyayabilirdim ama rengin canlılığını kaybetmemesi içib boyuyoruz mecbur =)

Bu da saçımın fönsüz,doğal hali.

Ayy cok tatli Masallah Tarcin bakir harika yaa Ben de boyamistim ama sacimda siyah boya oldugu icin sadece diplerden cikan 1 parmak uzunlugundaki sac boyanmisti Ama yine de müthis olmustu beyaz tenli oldugum icin. ve ayni kutudaki gibi olmustu. Sacimda siyah boya olmasa bir dakka durmam gider alirim iki kutu Of sac uza artik :84: uza da ginger olayim yeniden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…