• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Sizce hangi kızıl boyayı kullanmalıyım?-resimli

TheQueeninthenorth

Guru
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2010
11.117
19.559
498
Merhaba arkadaşlar,

Ben 2 yıldan fazladır saçımı bakır rengine boyatıyorum ve aslında kuaförümden oldukça memnunum.Fakat kuaföre her ay boya için para vermek artık tuzlu gelmeye başladığı için ben evde kendim boyamak istiyorum.Ama kuaförün tutturduğu rengi kendim elde edemeyeceğimden korkuyorum.Size saçımın iki halinin fotoğrafını göstereceğim :

Bu ilk boyattığım hali.

Bu da boyadan birkaç hafta sonraki hali.Bundan daha fazla akmıyor.Zaten böyle kaliteli bir boya kullandıkları için çok memnundum kuaförümden.Ben de bu rengin mümkünse aynısını ya da benzer tonunu bulmak istiyorum.Fazla akmayacak ve bu fotolardaki renge yakın hangi boyaları önerirsiniz arkadaşlar?

tam bilmiyorum canım ama palette tarcın bakır'a bi bak forumda da bir kaç konu var resimlerde paylaşmıştı arkadaşlar koleston ya da lorealin jel boyasından deneme sakın koyu bronz kahve oluyor sadece lorealin excellence serisinden 8 42 koyu sarı bakır irize var onu kullanmıştım ben ama koyu kestane saçın üzerine uyguladığımdan oldukca kızıl bir bakırdı saçım igora royal boyalarını öneriliyor kızıl ve bakır tonlarını tam tutturmak istiyorsan ama ben izmirde bulamadım internetten getirtebilirsin istanbul'da isen bulman çok kolay

Son düzenleme:
tarçın bakır konusunu okudum.orda genelde daha soluk bir renk elde etmiş arkadaşlar,benimki gibi canlı turuncu elde eden görmedim.benim saçımın altında orial var.Acaba ben o rengi boyasam açık renk mi olur yoksa koyulaştırır mı o boya karar veremedim :/

kolestonun kızıllarına bak tatlım ama fazla koyu çıkıyo bence.yine de aktığında bayat bi kızıl olmuyo güzel oluyo.ton söyleyemicem ama bu tonu hiç kullanmadım daha koyu kızıllar kullanmıştım

en kısa zamanda bu söylediğiniz boyalara bakıp bi karar vermeye çalışıcamm.boyadıımdaçok koyu bi kızıl elde etmek istemiorum,kırmızımsı olsun istemiyorum saçım.ama iki yıkamada sarıya çalsın da istemiyorum :/ çok şey istiyorum galiba :D

daha once ne bakır ne kızıl boya kullandm ama snn istedgn renk arkadsn ddgi gibi tarçın bakır gibi görünüyor .. ayrıca kuofore okdr pra vermeye grk yok bnce boyle kendın deneyerek hem degsk dgsk sclr elde edersn hemde deneym shbı olrsn:PP

saçım resimdekinden daha uzun ve gür,resimler 2 yıl öncesine ait çünkü.evde kendim boyamak biraz zahmetli olur dedim hep bu yüzden.bir de bu tonu uzun zamandır kullanıyorum ve hiç değiştirmedim.gözüm de alıştı ve çok sevdim.şimdi kırmızımsı bir renk çıkarsa tam bir fiyasko olur benim için.o yüzden tırsıyorum biraz :p

ama artık biraz ekonomi yapmak istiyorum :p

canım bu rengi market boyalarıyla tutturman çok zor ben çok istemiştim daha önce olmadı yakın olarak tarçın bakır var ama oda aynı renk çıkmıyor kuaförler bu rengi bikaç renk karıştırıp boyuyorlar

aslında kuaföre sormak lazım hangi boyaları kullandığını ama söyleyeceğinden şüpheliyim :P sadece kendi aralarında konuşurken 8 numara dediklerini duymuştum ama boyanın markasını bilmiyorum tabii.bir de böyle parlaması için içine hafif kızıllık kattıklarını da biliyorum.peki palette tarçın bakırın içine başka hangi boyayı karıştırsam böyle bir renk elde ederim acaba bir fikri olan var mı ? herhangi bir kızıl boya mesela ?

aslında kuaföre sormak lazım hangi boyaları kullandığını ama söyleyeceğinden şüpheliyim :P sadece kendi aralarında konuşurken 8 numara dediklerini duymuştum ama boyanın markasını bilmiyorum tabii.bir de böyle parlaması için içine hafif kızıllık kattıklarını da biliyorum.peki palette tarçın bakırın içine başka hangi boyayı karıştırsam böyle bir renk elde ederim acaba bir fikri olan var mı ? herhangi bir kızıl boya mesela ?

bence kızıl yogunlugu en az olan boyalardn karıstırki çok belli olmasn

bugün iki paket palette tarçın bakır aldım dayanamadım :) ama henüz boyamaya cesaret edemedim.ettiğim zaman fotoyu çekip koyacağım =) umarımn iyi bişi çkar ortaya

arkadaşlar tarçın bakırı saçımda ne kadar tutmalıyım biraz koyu bir renk elde edebilmek için?saçımın zemini açık renk şu an altında orial olduğu için,turuncu yani.

arkadaşlarrr boyadım sonunda.ve tahmin ettiğimden çok daha müthiş bir renk elde ettim.tam istediğim gibi canlı,hafif kızıllık taşıyan,parlak bir renk oldu ;) diplerimden kendi saçım gelmişti,kuaförüm diplerimi hep orialle açtığı için diyordum acaba açıcıya gerek var mı,tutar mı acaba,renk farklılığı olmasın diye.ama hiç de öyle olmadı,kendi rengimin üstüne de çok iyi tuttu,hiç renk farkı olmadı.

vakit bulduğumda fikir vermesi açısından resim de koyucam.

hoş görünüyor canım renk güle güle kullann..
ben bayadır kukkanıyorumm amaa boyadanmı başka bişeydenmiii saçlarım eski parlaklığı yokk...
eski parlak günlerimi arıyorumm çokk...

Back