sizce hangi kahvaltı takımı ?

geveze1984

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2013
153
12
38
35
Herkese merhaba
Sizlerden bir yardım rica ediyorum. Kahvaltı takımı alıcam çeyizim için ama hangisini alacağımı bilemiyorum. Aşağı yukarı fiyatları hepsinin aynı. belki de çok basit bir cevabı var bu sorumun hangisini daha çok beğendiysem onu almalıyım ama hepsini de çok beğendim ve nasıl karar vericem bilmiyorum. oyüzden sizlerinde fikrini almak istedim.
neyseki seçeneklerimi 5e düşürebildim :))

1-) bernardo romance kahvaltı takımı
Romance Kahvaltı Takımı - Kahvaltı Takımları - Porselen Kahvaltı Takımları - bernardo
2-)karaca anemon kahvaltı seti
Karaca 42 Parça Kahvaltı Seti Anemon 6585so - Cookplus.com - Harikalar Mutfağı
3-) karaca gonca kahvaltı seti
Karaca 42 Parça Kahvaltı Seti Gonca - Cookplus.com - Harikalar Mutfağı
4-)bonna dantel mine kahvaltı takımı
Kahvaltılıklar/Kahvaltı Takımları - 44 Parça Dantel Mine Kahvaltı Seti
5-) bonna cupcake kahvaltı takımı
Kahvaltılıklar/Kahvaltı Takımları - 44 Parça Cupcake Kahvaltı Seti

yorumlarınızı bekliyorum :)

İyi dileklerin için çok teşekkür ederim, inşallah hepimizin çok ama çok güzel evlilikleri olur. keyifle aldığımız herşeyi keyifle kullanırız.

Merhaba, eğerki evlenince gelen gidenin çok olursa o zaman kahvaltı takımını sık kullanabilirsin, işe yarayabilir. Benim gibi gurbette olursan pek kullanamazsın malesef:ssz: Bu arada ben 1 ve 2 çok beğendim. Seçim senin:34:

44 Parça Dantel Mine Kahvaltı Seti bu çok güzel canımm bence çıtır çıtır çok tatlıı:16:

Sana ufacık nacizane bir ayrıntı bilgi vereyim gevezecim:

Yemek takımı olsun kahvaltı takımı olsun tabakların iç kısmında desenli olanları çok fazla tercih etmemeye çalış. Zamanla kaşık çatal bıçak darbelerinden dolayı desenlerinde deformasyon oluşabilir :31:

Benim kahvaltı takımım Bernardo Romance bu arada :16:

ben de 4 diyorum ama vintage tarz sevıyorsan karaca anemon da hoş olacaktır mutfagının ve senın tarzına göre seç bir de kahvaltı takımı zamanla çerezlik, pasta tabağı gıbı de kullanılıyo o yuzden cupcake kullanışlı olmaz dıye düşünüyorum, hem kahvaltıda iç açacak hem de misafire kullanılabılecek modeller daha guzel

bonna dantel mine kahvaltı takımı hem çok şık hem çok güzel.onu al derim.
güle güle kullan:21:

Bende en çok anemon ve dantel olanı beğendim.Ben kendime anemon aldım canım çok şık

canım bence 1. si bernardo hayranıyım çok kişide var ama bence en güzeli bu :) cupcake olanda güzelmiş ama diğeri daha kullanışlı:) güle güle kullan)

Back
X