Anket Sizce Hangi Gaf Daha Komik

• Konu Sahibi Konu Sahibi Cruciatus
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hangi Gaf Daha Komik

• Ankete Katılan
    113
:1shok:neeeee :Roflol::Roflol:inanamıyorum:)))

hepisi birbirinden komiklaelaelaelaelae

seçemedim henüzRoflol:sırnaşık şey:Roflol:

tarihe geçmişler mübarekler:teytey:))

benim oyumda gülgün feymana

insanoğluyuz heran bizimde başımıza gelebilir ama bu gaf olayını adet haline getirenler var

ece erken erman toroğlu ve petek dinçöz

en komiği de erman hocam

varya çok güldüm sağol ya
sırnaşık şeyhepsi birbirinde güzel gaflar
kendileri fark edince ne olmuşdur acaba ben onu düşünüyorum:sm_confused:

he ya hiç sorma anamız o bizim

9.“Bize nasıl kullanıldığını gösterebilir misiniz lütfen?” (Gülgün Feyman, kadınlar için üretilmiş prezervatifi tutarak, üretici firma yetkilisine)

sırnaşık şeysırnaşık şeykesinlikle gülgun feymanın gafı en komik

Eledim eledim bunlar kaldı ,ama birinci gaf kraliçemiz Tansu Çiller.

1. “Füzelerle savaş kazanabilirsiniz, ama füzelerin üzerine oturamazsınız...” (Deniz Baykal)kutlarım bildiniz:)
2.“Sekiz yıl Özal’a verdiniz, onun iki yılını ananıza verin, o zaman Türkiye şahlanır...” (Tansu Çiller)
aslında hepsi bir birinden büyük gaf ama bu ikisi süper.......

1. “Füzelerle savaş kazanabilirsiniz, ama füzelerin üzerine oturamazsınız...” (Deniz Baykal)fisfisfis
2.“Sekiz yıl Özal’a verdiniz, onun iki yılını ananıza verin, o zaman Türkiye şahlanır...” (Tansu Çiller):roflol:
3.“Powell’ın ziyareti daha önce yapılsaydı daha iyi olurdu, ancak bu ziyaret tam zamanında yapılmıştır...” (Abdullah Gül)şakkıdı
4.“Tuğba Özay’ı alkışlayan gruba bakıyorum. Büyük bir çoğunluğunu kadın ve erkekler oluşturuyor...” (Ece Erken, Passaparola’da)
hmmm demekki homo ve lezzolar yok bu çoğunlukta tebrikler ece erken acaba sen hangi cinsiyete dahilsinsengözlerimebaksanab
6.“Bu çocuk üçünüzden!..” (Erman Toroğlu, Karar Anı adlı programda, karı-koca ve sevgiliye söylüyor)kafamçokkarıştı
7.“Tangoya başlarken kadınlar sağ ön, erkekler sol arka ayaklarıyla başlar...” (İpek Tuzcuoğlu)laelaelaelaelae
8.“Bu akşam oynanacak olan Beşiktaş-Galatasaray derbisinin sonucu henüz belli değil...” (Zeynep Kasımlıoğlu):bbo:
9.“Bize nasıl kullanıldığını gösterebilir misiniz lütfen?” (Gülgün Feyman, kadınlar için üretilmiş prezervatifi tutarak, üretici firma yetkilisine):roflol:
10.“Estetik haramsa bütün hastaneleri kapatsınlar...” (Petek Dinçöz):mymeka:
12.“Evet, bugün perşembe, haftanın son günü, yani bugünü saymazsak...” (Pınar Altuğ, TRT’deki programında)kafamçokkarıştı

Ben Tansu Çiller diyeceğim.Çünkü o kadar çok gaf yaptı ki,üzerine bir başkasını tanımıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…