Anket Sizce Hangi Gaf Daha Komik

• Konu Sahibi Konu Sahibi Cruciatus
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hangi Gaf Daha Komik

• Ankete Katılan
    113
C

Cruciatus

Ziyaretçi
1. “Füzelerle savaş kazanabilirsiniz, ama füzelerin üzerine oturamazsınız...” (Deniz Baykal)
2.“Sekiz yıl Özal’a verdiniz, onun iki yılını ananıza verin, o zaman Türkiye şahlanır...” (Tansu Çiller)
3.“Powell’ın ziyareti daha önce yapılsaydı daha iyi olurdu, ancak bu ziyaret tam zamanında yapılmıştır...” (Abdullah Gül)
4.“Tuğba Özay’ı alkışlayan gruba bakıyorum. Büyük bir çoğunluğunu kadın ve erkekler oluşturuyor...” (Ece Erken, Passaparola’da)
5.“Yani şimdi sizin annenizin bütün evliliklerinden elde ettiği toplam çocuk sayısı kaç?” (Sinan Çetin, Film Gibi programında konuğa)
6.“Bu çocuk üçünüzden!..” (Erman Toroğlu, Karar Anı adlı programda, karı-koca ve sevgiliye söylüyor)
7.“Tangoya başlarken kadınlar sağ ön, erkekler sol arka ayaklarıyla başlar...” (İpek Tuzcuoğlu)
8.“Bu akşam oynanacak olan Beşiktaş-Galatasaray derbisinin sonucu henüz belli değil...” (Zeynep Kasımlıoğlu)
9.“Bize nasıl kullanıldığını gösterebilir misiniz lütfen?” (Gülgün Feyman, kadınlar için üretilmiş prezervatifi tutarak, üretici firma yetkilisine)
10.“Estetik haramsa bütün hastaneleri kapatsınlar...” (Petek Dinçöz)
11.“Ben 1960’larda çalışma bakanlığı yapmıştım. Yani tam hatırlamıyorum ama 1995’e kadar sürdü bu görevim...” (Bülent Ecevit)
12.“Evet, bugün perşembe, haftanın son günü, yani bugünü saymazsak...” (Pınar Altuğ, TRT’deki programında)

1- :1shok: 2- 3-CADIARZU 4-10:uhm: 5-fisfisfis 6-:Roflol: 7-kafamçokkarıştı 8-:tomato: 9-12-lülülülülülü 11-:1no2:

bu açıklayıcı yorum için teşekkürler :Roflol:

ben oyumu Gülgün Feyman a verdim puhaaaaaaaaa

Bende oyumu Petek Dinçöz e verdim. Zekasını göstermiş. Daha önce de Irak ta savaş çıkarsa nolur?? diye sorulan soruya, herşeye zam gelir; benim kıyafet masrafım var, makyaj masrafım var ne yaparım demişti.:1shok: Düşünceye bak!!! Savaşta insanların öleceğine üzülmüyor da, kendine üzülüyor.

Yoruma açık!!!!!a.s:tomato:

ben okumadan tansu çillere oyumu kullandım ama onuda kimsenin sollayamıyacağıda kesin :)

Zaten seveni varmi bu sitede bilmiyorum ama ben petek dincöz'ü pek tasvip etmiyorum diyeyim. :1closedeyes:
Ama en cok erman toroglununkini begendim ama yinede hepside birbirinden komik:Roflol:

Valla hepsi sapıtmış bunların ya ben seçim yapamayacağım aralarında. Allah akıl fikir versin ne diyelim.

:Roflol:ipek tuzcuoğlu dedim koptum gülmekten ya a birde tansu çiller çok komikti valla:Roflol::Roflol:

kırk yıl düşünsem aklıma gelmez bunlar...çok güldüm..

:Roflol::Roflol::Roflol::Roflol::Roflol:

güldürebildiysem ne mutlu bana :Roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…