Sizce hangi bölüm.

Guzelgunlergelirmi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2015
6
0
35
Merhabalat siteye az önce kaydoldum ben önlisans patoloji okuyorum bölümümün iş alanı çok kısıtlı baştan isteyerek yazmıştım ama ne ataması var ne birşey iş bulmak zaten iyice zorlaşmış durumda. hocalarım geçiş yapma mı önerdi acil yardıma boyum tutmuyor kabul edilmedi anestezi istemiyorum geriye ise ameliyathane hizmetleri ve diyaliz bölümleri kaldı siz olsanız neyi seçersiniz napam sizce iki gün içinde dilekçe vermem lazım

Keşke anestezi isteseniz o daha çok iş imkânına sahip. Ama yazmayacaksaniz ameliyathane hizmetleri diyorum. Eşim kalp damar cerrahisinde çalışıyor sürekli ameliyathanede ve bu alanda özel ve devlet hastanelerinin daha çok alım yaptığını soylemisti.

neden anestezi istemiyorsun? heryerde calisabilirsin,yurtdisina bile cikabilirsin..
ben cok tandigim var anestezi ve cok memnunlar.
tek sorun ilk baslarda narkozdan insanin cok etkilenmesi ve ilk sene uyuklayarak gezmek

Anestezi zor ve riskli bir bölüm benim atanmam lazım çünkü evlenicem anestezi puanı 89larda kpssde o yüzden okurkende hazırlanmam çok zor evlilik durumu olmasa seçebilirdim gözealırdım belki. memuriyet şart birçok sebebi var içinde özel devlet ayırdığımdan değil

Anestezi olsaymış iyiymiş.Arkadaşım iyi para kırıyor bide üstüne her gün çalışmıyor.Bakın bu dramdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…