Doğuma Hazırlık sizce hangi bebek odası takımı kızlar?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

temmuzun_hediyesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2013
93
14
98
Merhaba arkadaşlar doğacak kızıma oda hazırlamayı düşünüyorum. eşimle bebek odası takımı için birçok mağazayı gezdik, en sonunda caploonbanın aşağıdaki iki modeli arasında kararsız kaldık. modellerin ikisi de büyüyebilen beşikli, malzeme kalitesi ve kullanım ergonomikliği açısından aynılar diyebilirim. kararsız kaldığımız nokta sadece dış görünüşleri, desenleri, model tasarımı filan. siz olsaydınız hangisini tercih ederdiniz? çok kararsız kaldım lütfen yardım edin

Eki Görüntüle 1057262 Eki Görüntüle 1057263

canım cok güzel ıkısıde cok begendım yaa sankı 1.si dha hoş dryo gıbı ama yınede sen bılırsın.raabım hayrlısyla bebegını kucağına almayı nasıp etsın ınsallah :emir_bebek:

Ben ikincisini daha çok beğendim . Odası büyükse bebeğinin daha kapsamlı , dolabı büyük olduğundan daha uzun süre ihtiyacınızı karşılar.
Fakat dolap,çekmece kulpları çok güzel ama alt kısmı sivri gibi geldi. Eğer öyle ise tehlikeli olabilir. Bebiş emeklerken kafasını falan çarpabilir. Satın alırken değiştirme şansınız varsa alternatif kulp bakabilir siniz.

öncelikle fikirler için çok teşekkür ediyorum arkadaşlar genelde 2.si beğenilmiş. aslında benim de gönlüm ondan yana gibiydi. sadece 1.nin karyolası daha çok hoşuma gitmişti. yoksa dolap,şifonyer ve oyuncak dolabı olarak 2. modelin parçaları daha çok hoşuma gitti.
Ben ikincisini daha çok beğendim . Odası büyükse bebeğinin daha kapsamlı , dolabı büyük olduğundan daha uzun süre ihtiyacınızı karşılar.
Fakat dolap,çekmece kulpları çok güzel ama alt kısmı sivri gibi geldi. Eğer öyle ise tehlikeli olabilir. Bebiş emeklerken kafasını falan çarpabilir. Satın alırken değiştirme şansınız varsa alternatif kulp bakabilir siniz.

evet kulplar konusunda haklısınız aynı şeyi ben de düşündüm. almaya gittiğimde soracağım alternatif kulp olayını.

kızlar bir de halı ve perde konusunda birkaç sorum olacak. perde olarak beyaz stor ve iki yanına mobilyadaki pembe tonunda, desensiz fon düşünüyorum. halı olarak ta takımın kendi halısı var mağazada ama rengi bana biraz fazla çingene pembesi gibi geldi mobilyaların rengine göre. yine perdeye yaptırdığım fonun renginde desensiz pembe bir halı mı baksam. yoksa mobilyalardaki desene uyum sağlayacak desenli pembe bir halı mı?

bu arada mağazada takıma uygun tasarlanan halı aşağıdaki
$dpiiz0c0xn.webp

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar doğacak kızıma oda hazırlamayı düşünüyorum. eşimle bebek odası takımı için birçok mağazayı gezdik, en sonunda caploonbanın aşağıdaki iki modeli arasında kararsız kaldık. modellerin ikisi de büyüyebilen beşikli, malzeme kalitesi ve kullanım ergonomikliği açısından aynılar diyebilirim. kararsız kaldığımız nokta sadece dış görünüşleri, desenleri, model tasarımı filan. siz olsaydınız hangisini tercih ederdiniz? çok kararsız kaldım lütfen yardım edin

Eki Görüntüle 1057262 Eki Görüntüle 1057263

bence 1.si daha derli toplu kullanımı daha rahat bebeğin yatağındaki çekmece kullanımı vs... diğeri ters tarafta kalıyor

Bence resimde halı çok güzel gözüküyor . Kız çocukları renkli renkli sever genelde .
Sayılar ya da şekillerin olduğu halılar var . Eğitici de oluyor .Onlar da güzel geliyor gözüme .
Biraz büyüyünce sek sek falan oynar .

:55:

ilgilendiğiniz için çok teşekkürler arkadaşlar sanırım ikinciyi alıcam, birçok yönden daha çok aklıma yattı gibi. Oyuncak dolabının modeli, desen ve tasarımının kız çocuklar için daha uygun olması vs. İnşallah hayal ettiğim gibi bir oda hazırlayabilirim bıdığımaa

ben dolap olarak 3 kapılı tavsiye ederim. bir süre sonra yetmiyor 2 kapaklı çünkü..oda takımı da öyle 2 senede bir değiştirilen birşey değil ne yazık ki...
çok şirinler ikisi de ama yine yene 2-3 sene sonrasını da düşünerek almak lazım bence..

Back
X