Sizce hamilemiyim

Gabr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2016
7
3
31
2 senelik evliyiz. Artık çocuk sahibi olmak istiyoruz ve en son adetimin 1.gününden itibaren (15 eylül) hesaplayıp ovülasyon sürecinde (28-29-30eylül ve 1-2 ekim) tarihlerinde eşimle birlikte olduk. Adet olmam gerekirken 4 gün geçti. 1 gün geçtiğinde test yaptırdım negatif çıktı. Lütfen yardımcı olumusunuz? Yorum ve önerilerinizi bekliyorum.

Adetin her zaman düzenli midir? Belki korunmayı biraktiğin için düzenin bozulmuştur. Yine de 1-2 sonra bir kan testi yaptır belki kanda çıkar. Yoksa da dert etme daha 1 ay olmuş :)

Evliliğim süresince ben asla korunmadım. Bebek istediğimiz zaman sorun yaşamamak adına. Adetim de evlendiğimden beri düzenlidir.

Ovulasyon tarihi her zaman adete gore olmayabiliyor bence 1 2 gün daha bekleyip test yapin olmazsa 1 2 ay daha deneyin her gün ilişkiden se gün aşırı yapmayı alışkanlık haline getirin daha verimli olduğu söyleniyor.

2 senelik evliyiz. Artık çocuk sahibi olmak istiyoruz ve en son adetimin 1.gününden itibaren (15 eylül) hesaplayıp ovülasyon sürecinde (28-29-30eylül ve 1-2 ekim) tarihlerinde eşimle birlikte olduk. Adet olmam gerekirken 4 gün geçti. 1 gün geçtiğinde test yaptırdım negatif çıktı. Lütfen yardımcı olumusunuz? Yorum ve önerilerinizi bekliyorum.
Bugun test yaptınızmı yaptıysanız fotosunu paylaşırsanız yardımcı oluruz .Allah aratmadan nasib eder inş.

Yok bugün yapmadım. Adetim 1 gün geçti yaptım. Meraktan tabi negatif çıktı. Geç döllenmelerde olabiliyormuş adet zamanına yakın onlarda negatif çıkabilir diyolar gerçi. Ama bi his hamileyim oldu diyor.

Yok bugün yapmadım. Adetim 1 gün geçti yaptım. Meraktan tabi negatif çıktı. Geç döllenmelerde olabiliyormuş adet zamanına yakın onlarda negatif çıkabilir diyolar gerçi. Ama bi his hamileyim oldu diyor.
İnş

Ahh o hisllerr yok mu bitiriyor bizi:dua::KK31:

Ayy aynen ağır kaldırmamalarkendimr bakmalar bile başladı. Moda girmek istemiyorum ama ya varsa diye işte öff.

Ayy aynen ağır kaldırmamalarkendimr bakmalar bile başladı. Moda girmek istemiyorum ama ya varsa diye işte öff.
Benimde adetin şuan gecikiyor 2 gün önce negatifti tam adet günü. Şuan yapmak istemiyorum ama içimdeki ses git git yap Dior umarım gonlumuzdekileri Rabbim nasip eder

Insallah hamilesindir cnm allah her isteyene dileyene wersin insallah bende bekliorum acaba hamileyimi diye cok sabirsizlaniorum acaba tutumu tutmadimi diye kafayi yiyecem

Bekleyenler güzel haber gelirse buradan haber edin tebrik edelim sizleri :anneadayı:

Mrb kızlar
Ewde idrar testi yaptım negatifti yirmi dk sonra silik bi çizgi oldu şu hali aldı sizce ?

Eklentiler

• IMG_3877.JPG
    IMG_3877.JPG
    26,9 KB · Görüntüleme: 57
X