Bugün kan testi yaptırdım. BETA-HCG Sonucu 21,09 çıktı. Doktor çars gunu bir daha yaptr dedi. Hamile olabilirsin dedi ama ben bu rakamlardan hicbir sey anlamadm. Sizde hamilemiyimdir?
Ben aslında doktora ilişkiden sonra yanma şikayetiyle gittim.doktor, rahimin yumurtalklarn her seyin normal dedi. Bakımda hata yapyrmuşum:) orası çok suyu sevmez dedi. Sürekli yikama sabun surme vs dedi. Adet zamanimida sorunca en son 28 hazirnda oldum dedim.kan testi istedi. Ama hic aklima gelmedi hamilelik icin oldgu:) ama tabi umutlanmk istemyrm. Çarşambayı sabrsizlikla bekliyrm:) sonucu hemen buraya yazarm. İnşallah hepimizin duaları kabul olur.
Kızlar bugün dayanamadım eczaneden gebelik testi aldm ve uyguladım. Çift çizgi cıktı yani hamileyim( kan testinide yazmıştm başta).bu gebelik testlerinin yanlış cıkma ihtimali var mı? Hala inanamyrm :))
Kızlar bugün dayanamadım eczaneden gebelik testi aldm ve uyguladım. Çift çizgi cıktı yani hamileyim( kan testinide yazmıştm başta).bu gebelik testlerinin yanlış cıkma ihtimali var mı? Hala inanamyrm :))