ben düzenli adet oluyorm.. yeni evliyim daha 2 ay oldu ve çocuk için erken diye düşünüyoruz.. hastalğm bittikten 4 gün sonra bi ilişki yaşadık aslında eşim korundu fakat 28inde olmam gereken hastalğm hala olmadı 6 gün falan gecikti sizce riskli dönemde mi bi birlşme olmuş kimsedn yardm isteyemiyorm yardım edin lütfeeen
eşim prezrvatf kullandı.. kontrol ettik fakat şüpheleniyorum çok gecikti çünkü hastalığım.. 27nisanda hasta oldum 2mayısta bitti biz 7mayısta bi birleşme yaşadık riskli dönem mi .s
canım benim prezervativi öneermiyolar sizin gibi çok hamile kalan var prezervatifte hafif bi delikten veya iyi takamamadan dolayı hamiş olmuş olabilirsin pre<ervatif kullananların %20 si hamile kalıyomuş keşke sen aşıyla korunsaydın be canım ama hayırlıs olsun
canım benim prezervativi öneermiyolar sizin gibi çok hamile kalan var prezervatifte hafif bi delikten veya iyi takamamadan dolayı hamiş olmuş olabilirsin pre<ervatif kullananların %20 si hamile kalıyomuş keşke sen aşıyla korunsaydın be canım ama hayırlıs olsun