merhaba arkadaşlar ben evlendikten sonra adet düzensizliğim oldu adet olduğum gün olmuyordum 6 gün gecikiyordu 2 ay bunla karşılaştım evlenmeden önce günü gününe oluyordumm . doktora gittim doktor bana cyvlo progynova ilacını verdi testler yapıldı ilk önce bana hormonlarında birşey yok gayet iyi sıkıntıdan oldun dedi ama sanaa bu ilacı vereyim dedi adetin düzene girsin daha kolay hamile kalırsın dedi. bu adet düzenleyicidir dedi... benim merak ettiğim şöyle birşey var yardımcı olursanız sevinirim bana bu ilacı 3 ay tedavi verdi yanlız ben bu ilacı kullanırken çocuk istersem çocuğa zararı oluyormu bu ilaç tedavisi bittikten sonra mı çocuk düşünülmeli ben endikasyonlarında okudum gebelik oldumu hemen kesilmeli diyo ama doktor bu doğum kontrol hapı değil adet düzenleyici dedi ben şimdi korktumm başlarsam ya osırada hamiel kalırsam çocuğa zarar verirse diyee lütfen yardım......
birdee benim adet düzensizliğim olduğu için 11 de regl olmam gerkirken hala olmadım kan aldırdım idrar testi yaptım hep negatif çıktı (adetimin gecikmesinden 4 gün sonra)şimdi 10 gün oldu acaba geç döllenme olur mu busaatten sonra ilişki gereklimi