arkadaşlar uzun zamandr siteyi takip ediyorum ama yazmak bugüne kısmetmiş, ben 11 aylık evliyim son 5 aydır bebek istemeye başladık,ama snç negatif doktora gittim bi kaç kez hormon kontrolerim için herşey normal hamilelik için bi sorun yok istediğin zmn kalabilirsin dedi,ocak ayında adet gördm ama normal kanama değildi sanli kahverengi bi akıntı geldi 3 gün boyunca ,sora şubat ayında ilk kez adetim gecikti 3 gün hamileyim sandm çnkü kendimi bildm bileli ilk adet gecikmemdi negatif çıktı sonuç 4.gün adet gördm,en son bu ay adet tarihim 16 marttı o tarihten 8 gün önce kasık ağrılarım şikayetiyle acile gittm gebelik tahlili istedi daha erken doktor bey dedm ama yaptırdı negatif çıktı artq adet tarihini beklerken 16sında olmadm galiba yine gecikicek 19una kadar bekliyim dedm olmadm şuan 5gün geçti hala beklemedeym ve hala ara ara bazen sağ bazen sol kasığıma ağrı girio,sık sık tuvalete çıkıorum hamilelik testi yapmak istiyorum ama emin olmak için cuma gününe kadar beklemek istiyorum,daha önce hamile olan bi kaç arkadaşım dier aylar adet gecikmesi için çocuk yerini hazırlıodur bendede olmuştu demişlerdi,bu ay hamilesin bizce deyip duruolar ama ben fazla ümitlenmek istemiyorum,çocuk geç döllenmiş olabilir o yüzden adet tarihinden 8 gn önce yaptığm test negatif çıkmıştır diorum ama emin olamadm bi türlü,
çok uzun yazdm ama kusura bakmayın artq :) açıklayıcı olmak istedim ,sizce hamilemiyim ????
:44:
çok uzun yazdm ama kusura bakmayın artq :) açıklayıcı olmak istedim ,sizce hamilemiyim ????
:44: