• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce hamilemiyim??

esasskiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2011
10
0
36
Hatay
arkadaşlar uzun zamandr siteyi takip ediyorum ama yazmak bugüne kısmetmiş, ben 11 aylık evliyim son 5 aydır bebek istemeye başladık,ama snç negatif doktora gittim bi kaç kez hormon kontrolerim için herşey normal hamilelik için bi sorun yok istediğin zmn kalabilirsin dedi,ocak ayında adet gördm ama normal kanama değildi sanli kahverengi bi akıntı geldi 3 gün boyunca ,sora şubat ayında ilk kez adetim gecikti 3 gün hamileyim sandm çnkü kendimi bildm bileli ilk adet gecikmemdi negatif çıktı sonuç 4.gün adet gördm,en son bu ay adet tarihim 16 marttı o tarihten 8 gün önce kasık ağrılarım şikayetiyle acile gittm gebelik tahlili istedi daha erken doktor bey dedm ama yaptırdı negatif çıktı artq adet tarihini beklerken 16sında olmadm galiba yine gecikicek 19una kadar bekliyim dedm olmadm şuan 5gün geçti hala beklemedeym ve hala ara ara bazen sağ bazen sol kasığıma ağrı girio,sık sık tuvalete çıkıorum hamilelik testi yapmak istiyorum ama emin olmak için cuma gününe kadar beklemek istiyorum,daha önce hamile olan bi kaç arkadaşım dier aylar adet gecikmesi için çocuk yerini hazırlıodur bendede olmuştu demişlerdi,bu ay hamilesin bizce deyip duruolar ama ben fazla ümitlenmek istemiyorum,çocuk geç döllenmiş olabilir o yüzden adet tarihinden 8 gn önce yaptığm test negatif çıkmıştır diorum ama emin olamadm bi türlü,
çok uzun yazdm ama kusura bakmayın artq :) açıklayıcı olmak istedim ,sizce hamilemiyim ????
:44:

yazadığın belirtiler gebelik belirtileri ama en kesin sonuç betahcg baktırmak
aslında senin reglının uzerınden 4 gun geçmiş eczaneden alınan kitlerde çıkabilir

Son düzenleme:
yazadığın belirtiler gebelik belirtileri ama en kesin sonuç betahcg baktırmak
aslında senin reglının uzerınden 4 gun geçmiş eczaneden alınan kitlerde çıkabilir

ya herkes öle dio ama açıkcası eczane testlerine tam güvenemiyorum nedense ? ve bi şey daha bel ağrım hiç geçmio hatta yanma derecesinde ağrıo :(

merhaba arkadaşlar ben evlendikten sonra adet düzensizliğim oldu adet olduğum gün olmuyordum 6 gün gecikiyordu 2 ay bunla karşılaştım evlenmeden önce günü gününe oluyordumm . doktora gittim doktor bana cyvlo progynova ilacını verdi testler yapıldı ilk önce bana hormonlarında birşey yok gayet iyi sıkıntıdan oldun dedi ama sanaa bu ilacı vereyim dedi adetin düzene girsin daha kolay hamile kalırsın dedi. bu adet düzenleyicidir dedi... benim merak ettiğim şöyle birşey var yardımcı olursanız sevinirim bana bu ilacı 3 ay tedavi verdi yanlız ben bu ilacı kullanırken çocuk istersem çocuğa zararı oluyormu bu ilaç tedavisi bittikten sonra mı çocuk düşünülmeli ben endikasyonlarında okudum gebelik oldumu hemen kesilmeli diyo ama doktor bu doğum kontrol hapı değil adet düzenleyici dedi ben şimdi korktumm başlarsam ya osırada hamiel kalırsam çocuğa zarar verirse diyee lütfen yardım......

birdee benim adet düzensizliğim olduğu için 11 de regl olmam gerkirken hala olmadım kan aldırdım idrar testi yaptım hep negatif çıktı (adetimin gecikmesinden 4 gün sonra)şimdi 10 gün oldu acaba geç döllenme olur mu busaatten sonra ilişki gereklimi :(

merhaba arkadaşlar ben evlendikten sonra adet düzensizliğim oldu adet olduğum gün olmuyordum 6 gün gecikiyordu 2 ay bunla karşılaştım evlenmeden önce günü gününe oluyordumm . doktora gittim doktor bana cyvlo progynova ilacını verdi testler yapıldı ilk önce bana hormonlarında birşey yok gayet iyi sıkıntıdan oldun dedi ama sanaa bu ilacı vereyim dedi adetin düzene girsin daha kolay hamile kalırsın dedi. bu adet düzenleyicidir dedi... benim merak ettiğim şöyle birşey var yardımcı olursanız sevinirim bana bu ilacı 3 ay tedavi verdi yanlız ben bu ilacı kullanırken çocuk istersem çocuğa zararı oluyormu bu ilaç tedavisi bittikten sonra mı çocuk düşünülmeli ben endikasyonlarında okudum gebelik oldumu hemen kesilmeli diyo ama doktor bu doğum kontrol hapı değil adet düzenleyici dedi ben şimdi korktumm başlarsam ya osırada hamiel kalırsam çocuğa zarar verirse diyee lütfen yardım......

birdee benim adet düzensizliğim olduğu için 11 de regl olmam gerkirken hala olmadım kan aldırdım idrar testi yaptım hep negatif çıktı (adetimin gecikmesinden 4 gün sonra)şimdi 10 gün oldu acaba geç döllenme olur mu busaatten sonra ilişki gereklimi :(

öncelikle mrhb cnm idrar testini evde de yaptırsan eczaneden de alsan her zmn çıkmayabiliyo ben 1 yıl kadar hastanede çalıştığım için bunu rahatlıkla söyleyebiliyorum,geç döllenme olmuş olabilirr ama senin bu ay baya gecikmiş ben sana kan testini öneririm çnkü adet gecikmesinden sora yaptğn kan testi kesin sonuç verir,, ve eğer adet düzensizliği için ilaç kullanıosan doktorunun verdiği ilacın o düzensizliği bitirmiş olması gerekirdi en azından ilaç kullanırken düzenli adet olman gerekir bence yarn hemen bi doktora gitmen gerek işn.. hamilelik çıkar eeğer hamilelik yoksada düzenli bi muayene olmanı tavsşye ederm..

öncelikle mrhb cnm idrar testini evde de yaptırsan eczaneden de alsan her zmn çıkmayabiliyo ben 1 yıl kadar hastanede çalıştığım için bunu rahatlıkla söyleyebiliyorum,geç döllenme olmuş olabilirr ama senin bu ay baya gecikmiş ben sana kan testini öneririm çnkü adet gecikmesinden sora yaptğn kan testi kesin sonuç verir,, ve eğer adet düzensizliği için ilaç kullanıosan doktorunun verdiği ilacın o düzensizliği bitirmiş olması gerekirdi en azından ilaç kullanırken düzenli adet olman gerekir bence yarn hemen bi doktora gitmen gerek işn.. hamilelik çıkar eeğer hamilelik yoksada düzenli bi muayene olmanı tavsşye ederm..

merhabalarr öncelikle yardımcı olamya çalıştığınız için teşekkür ederimm kan testi adetimin geciktiği günden 4 gün sonra yaptırdım negatif çıktı. doktorun verdği ilacı henüz kullanamadımm adetinin 5.günü başalyacaktım hala olamdığım için kullaanamadım. ve 10 gün geçti şimdi ben kulaktan dolma bilgilerle adetim düzensiz olduğu için sizinde deidğinz gibi geç döllenme olabilir demişlerdi şimdi benim kaç gün beklemem lazım bilemedimm tekrar kan testi yaptırsammı böyle durumdaa olanlar var mı doktora düzenli muhayenemi oldum birşey çıkmadı adet düzensizlik için veridği ilacı kullanmam iiçin adet olmam lazımm...

merhabalarr öncelikle yardımcı olamya çalıştığınız için teşekkür ederimm kan testi adetimin geciktiği günden 4 gün sonra yaptırdım negatif çıktı. doktorun verdği ilacı henüz kullanamadımm adetinin 5.günü başalyacaktım hala olamdığım için kullaanamadım. ve 10 gün geçti şimdi ben kulaktan dolma bilgilerle adetim düzensiz olduğu için sizinde deidğinz gibi geç döllenme olabilir demişlerdi şimdi benim kaç gün beklemem lazım bilemedimm tekrar kan testi yaptırsammı böyle durumdaa olanlar var mı doktora düzenli muhayenemi oldum birşey çıkmadı adet düzensizlik için veridği ilacı kullanmam iiçin adet olmam lazımm...

hmm k.bkma bn yanlş okumuşum o zmn sen 1 haftaya kadar daha olmazsan bi doktora gidip tahlil yaptır tekrar eğer yine negatif çıkarsa adet söktürücü verir artk doktorun büyük ihtimalle

Slm canim,

hamilemisin bilemiyorum amaen garantili diger arkadaslarinda dedigi gibi kan Testi, seninle ayni sorunlari yasiyorum, dün adet günümdü ama henüz bisey yok, yaklasik 1 hafta önce Hamilelik belirtilerine tipatip uyan belirtilerim vardi, belim suan siddetli bi sekilde agriyor.Gerci benim henüz daha 1 gün gecti üzerinden yani daha adet görme ihitmalim cok yüksek, ama bu beklemek mahf ediyor insani o yüzden Erken gebelik testleri var sözde adet döneminde gecikme olmadan bile kesin sonuc veriomus onlardan yaptim negativ cikti :( moralim cok bozuk. Ama dokorlarin dedigine görede bu Beta HCG Idrara daha gec ulasio yani en az bi 5 gün gecmesi gerekiyomus adetimden. ee simdi neye inanicami bende sasirdim, en saglami KAn Testi ama korkuyorum!

Back