sizce hamilemiyim

baranceyda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2010
10
0
36
İstanbul
merhabalar ben en son 10 martta adet gördüm bugün 17 nisan ve hala adet görmedim test alıp yapdım ama tek çizgi çıktı hamile değilim yani ama ne adet belirtisi var nede bir sancı ağrı acaba hamilemiyimdir çünkü ben ertesi gün hapı denilen hapttan da içim acaba omu bu kadar geçiktiriyor benim 1 yaşında oğlum var şuan ikinci bebeğe hazır değilim bu testleri kaç gün geçtikten sonra yapmalıyım yardımcı olurmusunuz..

merhaba ben bu forumda yenıyımm son adet tarıhım 17 mart hala adet olmadım 4 gun once bhcg 280 cıktı ıdrar testım de de cıft cızgıyı gordumm 2 yıldır bebek ıcın ugrasıyorduk ama olmıyodu sımdı kendılıgınden geldı bebebgım ama ultrasonda gozukmedı sımdı ben hamıle mıyım degılmıyımm

doktor hamilesin demedimi?testte çift çizgi varsa hamilesin demektir ama ultarsonda nasıl gözükmedi kan testide hamile diyorsa doktorun cevabı önemli

merhaba ben bu forumda yenıyımm son adet tarıhım 17 mart hala adet olmadım 4 gun once bhcg 280 cıktı ıdrar testım de de cıft cızgıyı gordumm 2 yıldır bebek ıcın ugrasıyorduk ama olmıyodu sımdı kendılıgınden geldı bebebgım ama ultrasonda gozukmedı sımdı ben hamıle mıyım degılmıyımm

hayırlı olsun hamilesin ultrasonda görünmesi için b hcgnin 2000 leri geçmesi gerekiyor

2. testımde degrımm 279 dan 1700 lere cıktı ultrasonda goremedıkk ama cok heyecanlıyımm ortalama 5 haftalık hamıleyımm tam gunumu hatırlamıorum 17 yada 14 mart arası.... keseyi ne zaman gorucezzz ve bebişin kalp atışlarınıııı bılen varmııı........

Back