sizce hamilemiyim ..

• Konu Sahibi qanatsizmeleq
  • Başlangıç Tarihi
Q

qanatsizmeleq

Ziyaretçi
mrb .. mide bulantısı, baş dönmesi, bel ağrısı, baş ağrısı, kasıklarımda batma özelliklede sağ kasığımda, gögüslerimde dolgunluk hassaslık var ama renk konusunda bişey anlıyamadım .. sık idrara çıkma ve iştah artışı var onceden bir dilim ekmek bile yeterken bütün gün simdi doymuorum günde 4-5 kez yemek yiyorum .. adetimede 3 gün var ama yinede sizden fikir almak istiyorum .. sizce hamilemiyim ? :bbo:fisfisfis

belirtiler,hamilelik belirtisi cnm...bir kan testi yaptır yarın cnm...inşallah hamişsın

slm kızlarrr..yardımınıza ihtiyacım var,son adetim şubat 27diydi,birkaç aydır düzensiz zaten ve hala adet olmadım;ama sabah çok az açık kahverengi akıntı gibi geldi,yani birkaç damla..sabahtan beri tuvalete gidip bakıyorum daha birşey yok.midem biraz bulanıyor,eşimde stres yaptığın için diyo,ne düşüneceğimi şaşırdımm mirmirmirmir.öyle adet olacakmışım gibi ağrımda yok,sadece hafif sızlıyo gibi kasıklarım,ne yapmalıyım sizce?

inş ya çok istiyorum Allah'ım inş bana ve tüm isteyenlere nasip eder :CüvCüv::Saruboceq:

hiç bi fikrim yok cnm ya benim bende senin gibi belirginsizlikler içindeyim :bbo:

:KK43:(((

Son düzenleyen: Moderatör:
olsun canım sağol yinede,şu belirsizlik çok kötü gerçekten :çok üzgünüm:

mrb .. mide bulantısı, baş dönmesi, bel ağrısı, baş ağrısı, kasıklarımda batma özelliklede sağ kasığımda, gögüslerimde dolgunluk hassaslık var ama renk konusunda bişey anlıyamadım .. sık idrara çıkma ve iştah artışı var onceden bir dilim ekmek bile yeterken bütün gün simdi doymuorum günde 4-5 kez yemek yiyorum .. adetimede 3 gün var ama yinede sizden fikir almak istiyorum .. sizce hamilemiyim ? :bbo:fisfisfis

başka fikri olan yokmu kızlar ya .. :bbo: fisfisfis

Şahsen doktor olmadığım için yorum yapamıycam...
Ama gördüğüm kadarıyla KK. da çok doktor var...
:nazar:

mrb kizlar bende sizin gibi bekleyis icerisinde olanlardanim benimde goguslerimde dolgunluk ve agri var benim zaten her ay regl donemimde once bu agri olur ama acayip mide bulantim ve bel agrimvar benimde 10 nisanda regl olmam lazim nasil bekliycemi bilmiyorum:1no2: insallah hayirli cvp aliriz

canım söylediklerin hamilelik belirtisi gibi inşallah hamilesindir tabi en kesin sonucu kan testi söyler istersen bir kan testi yaptır canım

slm kızlarrr..yardımınıza ihtiyacım var,son adetim şubat 27diydi,birkaç aydır düzensiz zaten ve hala adet olmadım;ama sabah çok az açık kahverengi akıntı gibi geldi,yani birkaç damla..sabahtan beri tuvalete gidip bakıyorum daha birşey yok.midem biraz bulanıyor,eşimde stres yaptığın için diyo,ne düşüneceğimi şaşırdımm mirmirmirmir.öyle adet olacakmışım gibi ağrımda yok,sadece hafif sızlıyo gibi kasıklarım,ne yapmalıyım sizce?

canım ne oldu bir test yaptırsaydın belki yerleşme kanaması olabilir ama sen yinede kendini fazla yormamaya çalış ama en kısa zamanda bir doktora git bence

cnm istersen test yap ama hamile olmayadabilirsin sen kendini o yöne ittiğin için hamileliğe yorumluyo oabilirsin adet günün bekle derim üzülmeni istemem ama inş gecer ve hamilesindir...bizede haber ver:emir_bebek:

kızlar gittim doktora bugün,vajinal ultrasonla baktı gebelik yok dedi,sonra kan testi sonucunda 12.57 çıktı,doktorda şaşırdı,ama seni ümitlendirmek istemiyorum dedi,cumartesi tekrar test yapılacak ona göre karar veririz dedi,bende şaşırdım ne düşüneceğimimirmirmirmir.inşallah hayırlısı olur:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

test sonucuna göre hamilesin belki görememiştir doktor sen bekle iki gün sonraki testte kesin çıkar ama şu an hamilesin

cumartesi artık kan testine göre göreeceğiz,inşallah:ecrin_bebek:böyle beklemekte kötü,belirsizliklebenneyaptımki

X