Sizce hamilemiyim

bilemiyoru m

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2024
1
2
25
Merhaba cevap verirseniz çok sevinirim çünkü içim içimi yiyor 1 kasımda Regl oldum bu ay olmadım günlerini de takip etmemiştim reglimin hamilelik testi yaptım negatif çıktı sizce hamile olabilirmiyim birde reglim ne zaman olmalıydı sizce testlerde yanılma payı oluyor mu

Kaset testlerde yanılma payı çok yüksek. Ben uzun zamandır yapmayı bıraktım şahsen.
Pozitifi görüp heyecanla hastaneye kan vermeye gittiğimde nagatif sonuç aldım..

Şuan mevsim geçişlerinde olduğumuz için herkesin günü şaşmış durumda bence.
Sitedeki 10 başlıktan 9u hamilelik, regli gecikmesi 😂

1 kasımda adet olduysanız da adet döngünüze göre bu ay ki tarihinizi hesaplayın.
Sizin kaç günde bir adet olduğunuzu biz bilemeyiz..

Merhaba cevap verirseniz çok sevinirim çünkü içim içimi yiyor 1 kasımda Regl oldum bu ay olmadım günlerini de takip etmemiştim reglimin hamilelik testi yaptım negatif çıktı sizce hamile olabilirmiyim birde reglim ne zaman olmalıydı sizce testlerde yanılma payı oluyor mu
1 kasımdan sonra şüpheli ilişkiniz olduysa tabiki olabilirsiniz. Normal bi döngüde 1 aralık civarında da tekrar regl olmanız gerekirdi
Ama bu yumurtlama tarihinize göre değişebileceği için net konuşmak yanlış olur. Beklenen regl tarihinizi siz bileceksiniz. Ona göre de testinizin gerçek sonucu verip vermediği değerlendirilir.

Ayy ayni gün adet olmusuz en son bukadar ayni olur 🤭 bende bu ay olmadim pko var ama normalde düzene girmisti adetim her test yaptigimda ader oluyorum inatla yapmadim bu sefer 🤣

X